Vi er Match of the Week – Livescore og målscorer-spil på vores kamp!

Der kommer ekstra fokus på vores flagskibs kommende kamp. Kampen er nemlig valgt til Match of the Week på fodboldsitet, LigaBold.dk, og den danske bookmaker, Bet25.dk.

Både for tilskuere og spillere bliver der ekstra spænding til næste turneringskamp. For tilskuerne er der nemlig mulighed for at sætte et par skillinger på forskellige specielle spil, der kun ses i de allerbedste rækker. Der bliver blandt andet mulighed for at spille på første målscorer i opgøret.

Sidstnævnte spil skal nok give anledning til lidt interne drillerier i spillertruppen, når de ser hvilket odds de er sat i for at score første mål.

Livescore på alle rækkens kampe – HVER weekend!

Kampen bliver ligeledes nem at følge for dem som ikke har mulighed for at komme på stadion. Via Bet25´s app kan man nemlig følge med i alle kampene i rækken LIVE – og gratis.

Hver eneste uge har LigaBold og Bet25 folk på stadion til kampene i rækken, og dermed kan man følge udviklingen i opgørene fra sin smartphone. Det er endda muligt at modtage Push-beskeder på de kampe, hvor man gerne vil have besked hver gang der sker noget.

Du kan se odds og følge med på livescore via Bet25´s app. Download den HER