Varde møder bundproppen Skærtorsdag

Varde møder Skærtorsdag i forårssæsonens 2. kamp Viby IF, der frister en placering i bunden af rækken med 5 points for de første 16 kampe. Kampen spilles i Viby Idrætspark kl. 13.00.

Come back til rutinerede Jesper Svennesen

Hvor det for Varde i præmierekampen på Sydbank Stadion lykkedes at hive alle 3 points i land efter 1-0 sejren over Brabrand, måtte Viby indkassere et tilsvarende nederlag på 1-0 i udekampen mod Thisted. Aarhusianerne var dog i stand til at matche thyboerne gennem alle 90 minutter, så Varde-spillerne skal ikke forvente en nem opgave torsdag eftermiddag. Med 14 kampe igen har værterne stadigvæk en realistisk mulighed for at klare frisag, og vil ganske givet kæmpe med næb og klør for at give hjemmepublikummet den første sejr. Holdets første sejr faldt som bekendt i sidste runde i efteråret, hvor Lindholm på udebane blev besejret med 1-0.

Varde må til kampen se bort fra Steffen Silberbauer, der har karantæne efter advarslen i kampen mod Brabrand, samt Esben Lauridsen, der døjer med en fiberskade i baglåret. Nye i truppen er rutinerede Jesper Svennesen samt Jeppe Mackenhauer, der således har mulighed for at få debut.

Cheftræner Jørn Bach forventer da også en særdeles vanskelig kamp på en svær bane. “Det bliver bøvlet, og vil skal kæmpe røven ud af bukserne i alle 90 minutter, såfremt vi skal have alle 3 points med hjem. Fysisk og organisatorisk mener jeg dog, at vi er en tak bedre, og derfor tror jeg at det lykkes”.

Efterårets kamp på Sydbank Stadion endte med en 2-1 sejr til hjemmeholdet, hvor gæsterne først fik reduceret i overtiden, men efterfølgende havde en god mulighed for udligning,  hvor Tommy Ladefoged heldigvis sørgede for, at alle 3 points blev i Varde. 

Vardes trup til kampen: Tommy Ladefoged, Jeppe Mackenhauer, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Jesper Brinck, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Morten Smidt, Jonas Sømmerly, Rene Deigaard, Casper Homann, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen og Brian Heller.

 

4. april 2012 af Ejgil Gammelgaard