Varde IF vil gentage Brøndby-sensation

Sportschef Casper Hartmann tror på at Varde kan gentage triumfen mod Brøndby, når de i morgen får besøg af AGF i pokalen.

Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Varde skabte en sensation i pokalturneringen for to år siden, da de slog Brøndby ud med imponerende 4-2. Siden røg man dog ud til AGF, som nu igen venter 2. divisionsdrengene i pokalen.

Sportschef Casper Hartmann ser frem til det opgør og han tror på, at man kan gentage triumfen mod Brøndby.

– Jeg tror som ikke der skal så frygteligt meget til. Vi har jo vist, at vi har nogle gode fodboldspillere. Hvis vi kan ramme vores top så er jeg ret sikker på, at vi nok skal yde AGF endog meget god modstand, siger Hartmann til bold.dk.

– Jeg er ikke så nervøs for, at vi ikke skal komme til chancer. Det der næsten altid har været vores akilleshæl er, at vi skal bruge 20 chancer til at score et mål. Det går ikke mod AGF. Skal vi have en realistisk chance, så skal vi udnytte de chancer vi får.

– Der var ingen der regnede med, at vi skulle komme foran med 4-0 mod Brøndby for to år siden. Det viste med al tydelighed, at hvis man gør det der skal til, man har skarphed og lidt held, så kan alt lade sig gøre.

Da kampen vises på TV er den rykket til Esbjergs hjemmebane, Blue Water Arena. Hvor mange Varde-fans der her dukker op, har klubben svært ved at vurdere.

– For at være helt ærlig, så er vi helt blanke. Vi aner ikke hvad der kommer til at ske tilskuermæssigt. Nogle af os tror der kommer 800, andre tror der kommer 2.500. Vi må bare vente og se, siger Hartmann.

– Sportsligt tror jeg ikke det har den store indflydelse, at vi ikke spiller i Varde. Vores spillere kommer til at spille på et rigtig, rigtig fint stadion, og de møder en fin modstander. Kan det ikke motivere dem til at yde det maksimale, så har jeg svært ved at se, hvad der så skal til.

Der fløjtes op til kamp klokken 19.00 i morgen aften.

jesper@bold.dk