Varde IF Elite henter Søren Pallesen

Søren Pallesen
Søren Pallesen tiltræder på en 4-årig kontrakt den 1. juli 2013

Oven på skuffelsen af,  at det efter 8 års divisionsfodbold næste sæson gælder Danmarksserie fodbold  er bestyrelsen i Varde IF Elite i fuld gang med at evaluere situationen med henblik på en hurtig tilbagevending til divisionsrækkerne.

I den forbindelse udtaler Sportschef i Varde IF Elite Casper Hartmann ”Vi har spillet fremragende mellem felterne, men vi har manglet meget i forsvarsspillet og endnu mere i angrebsspillet. Vi har i foråret spillet med en 17-årig keeper, 3 U-19 spillere og mistede i vinterpausen Jesper Svennesen og Rasmus Jessen, der havde mere end 400 kampe på bagen samt vores topscorer Morten Smidt, så nedrykningen kommer overhovedet ikke bag på mig. Vi har dog en klar målsætning om at spille divisionsfodbold, så satsningen på Varde IF Elite fortsætter uændret”.

Den første markante forstærkning er allerede på plads. Det er den 35 årlige tidligere superligaspiller i EfB og Vejle Boldklub og senest 1. divisionsspiller i FC Fredericia Søren Pallesen, der har indgået en 4 årig aftale med Varde IF Elite fra 1. Juli 2013. Det første halve år som spillende assistenttræner, og derefter som cheftræner fra 1. Januar 2014, når klubbens nuværende cheftræner Jørn Bach fratræder efter eget ønske.

”Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at tilknytte Søren Pallesen til vores elitehold. Det har vi drømt om igennem flere år, og nu er det endelig lykkedes”, udtaler en særdeles tilfreds Casper Hartmann. ”Jeg er overbevist om, at Søren Pallesen med sin enorme rutine fra utallige superliga- og førstedivisionskampe både på og udenfor banen vil være en klar forstærkning og ikke mindst den lederskikkelse, som de unge spillere kan støtte sig til i kampene”.                  

 

12. Juni 2013 af Ejgil Gammelgaard