Varde hentede Hedensted med 2 mål i overtiden

Da stadionuret rundede de 90 minutter var Varde bagud med 3-1, men på 2 mål i dommerens tillægstid lykkedes det at udligne gæsternes føring til slutresultatet 3-3.

Med den samme startformation som i de seneste 2 kampe fik Varde en glimrende start på kampen, da Kenneth Kruse allerede i det 2. minut bragte hjemmeholdet foran 1-0. På en lang aflevering fra Nikolaj Andreasen rettede Mikkel Blåholm bolden af til Kruse, som sikkert sendte bolden i nettet.

Efter ca. 10 minutters spil havde Mikkel Blåholm en kæmpe dobbeltchance for at udbygge føringen, men Hedensteds suveræn bedste spiller keeper Kenneth Qvist reddede begge forsøg.

Herefter kom Hedensted til fadet og i løbet af de næste 10 minutter bragte gæsterne sig foran 2-1. Først var det Jeppe Lindahl Asmussen der ved bagerste stolpe omsatte et indlæg til scoring og derefter var det et frispark fra Mathias Kubel, der blev rettet af og trillede i nettet.

Mellem de 2 scoringer måtte Varde udskifte en skadet Mikkel Fischer. Det viste sig senere, at kravebenet var gået af led ved brystbenet, da forreste ledbånd var sprunget og hermed er efterårssæsonen desværre slut for Mikkels vedkommende. 

Kort før pausen gjorde Kristian Bonde det til 3-1 efter en standardsituation, hvor Varde forsvaret tog sig en blunder.

Efter pausen trak gæsterne sig tilbage på banen og efter en offensiv indskiftning den sidste halve time pressede Varde hårdt på for at komme tilbage i kampen. Keeper Kenneth Quist sørgede dog med en række flotte redninger for, at holde Hedensted inde i kampen.

Den ultimative satsning fra hjemmeholdet resulterede også i en stor chance den anden vej, som kunne have lukket kampen, men en 3 mod 1 situation endte med off side i stedet for en scoring.

Efter 90 minutter var stillingen stadigvæk 3-1, men i overtiden slog Varde til. Først var det Jeppe Aarhus, der får prikket bolden mellem benene på keeperen og dernæst var det Kenneth Kruse, som header et frisparksindlæg fra Mikkel Rohde i nettet.

Sportschef Claus Holm var da også ganske tilfreds med resultatet efter kampen: “Når vi er nede med 2 mål efter 90 minutter kan vi ikke klage, men skuffende at vi igen er så lette at score imod”.

I næste spillerunde gælder det topholdet fra SfB-Oure FA, og forhåbentlig kan vi matche dem bedre denne gang end i premierekampen på Høje Bøge stadion. Der er kampstart kl. 15.00 på Sydbank Stadion.            

Matchfacts Varde IF – Hedensted IF:

Resultat: 3-3 (1-3)

1-0 Kenneth Kruse (2.)

1-1 Jeppe Lindahl Asmussen (13.)

1-2 Mathias Kubel (20.)

1-3 Kristian Bonde (41.)

2-3 Jeppe Aarhus (90.+2)

3-3 Kenneth Kruse (90.+4)

Dommer: Yavor Kuzmanov

Tilskuere: 125

Varde: Sune Nissen – Søren Jelstrup. Nikolaj Andreasen, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard (63. Jeppe Aarhus) – Nicolaj Forst Jensen, Mikkel Fischer (15. Jesper “mc” Christiansen), Mikkel Rohde, Viktor Skovby (62. Niclas Holm) – Mikkel Blåholm, Kenneth Kruse.

Ikke benyttet: Rasmus Bornhøft

Advarsler Varde IF: Mikkel Blåholm (40.), Nikolaj Andreasen (51.) og Sune Nissen (67.).

Advarsler Hedensted IF: Sebastian Bruhn (25.).

Dagens “man of the match”: Kristoffer Sørensen

 

Den 30. September 2019 af Ejgil Gammelgaard