Varde delte med topholdet

Efter et tempofyldt og hektisk opgør med masser af dueller, og en god atmosfære såvel inden for stregerne som udenfor endte kampen med pointsdeling. Slutresultatet blev 2-2 efter en halvlegsføring til gæsterne på 1-0.

Hjemmeholdet stillede med næsten samme startformation som i sidste weekends kamp mod Horsens fS. Dog var anfører Kristoffer Sørensen tilbage i det centrale forsvar, hvilket betød at Søren Jelstrup var tilbage på venstre back positionen og Bogi måtte tage til takke med en plads på bænken.

Gæsterne, som havde fordel af medvinden i de første 45 minutter lagde bedst ud og bragte sig foran efter et lille kvarters spil ved Mikkel Thisgaard, som skar ind fra højre kant og sendte fra kanten af feltet bolden i nettet via undersiden af overliggeren.

Kort efter måtte Mikkel Blåholm udgå med en lyskeskade og blev erstattet med Bogi i det centrale forsvar. Efter en usikker start, hvor Bogi på det nærmeste forærede en friløber til en Hedensted spiller – som heldigvis sparkede forbi mål – efter en dårlig første berøring, spillede han sig op og leverede en god indsats i det centrale forsvar.

Selv om Varde efterhånden kom pænt med i halvlegen havde holdet svært ved at komme frem til chancer, men kort før pausen havde Kristoffer Sørensen muligheden efter et hjørnespark, men hans afslutning fra nært hold var lige på keepereen og gæsterne kunne ikke ufortjent gå til pausen med føringen på 1-0.

Hjemmeholdet kom langt bedre fra start de sidste 45 minutter og allerede efter 3 minutter sspil havde Nikolaj Andreasen  en god mulighed på et indlæg fra højekanten af Jonas Alsted, men hovedstødet fra Nico blev ikke rigtig farlig for Hedensteds keeper.

Udligningen faldt dog godt 5 minutter senere. Igen var det et glimrende indlæg fra Jonas Alsted, som Niclas Holm sendte i nettet fra nært hold med skulderen/brystet.

I den efterfølgende periode havde hjemmeholdet godt styr på spillet og holdt topholdet fra fadet. Med ca. 10 minutter tilbage af opgøret bragte Varde sig foran 2-1. Nico og “mc” lagde hårdt pres på boldholderen i gæsternes opspil, og efterfølgende stod Niclas Holm fri lige uden for feltet, og køligt sparkede han bolden i nettet ved foden af den ene stolpe.

Spillet bølgede eftefølgende frem og tilbage i højt tempo og med få minutter tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det Hedensted at udligne på et fremragende lucky punch fra distancen af Nikolaj Søgaard uden chancer for TK i Varde målet.

Udligningen gav topholdet momentum i slutfasen, men TK særgede med at par superredninger for, at det ene point forblev i det vestjyske, hvilket set over alle 90 minutter var ganske retfærdigt.

Hos Varde var der debut til U-19 spilleren Søren Hermansen, som fik de sidste 10 minutter på højre kant. Dejligt at fødekæden igen-igen er i stand til at udvikle og levere spillere, der på sigt kan gøre sig på DS niveau eller endnu højere.

Holdets næste kamp er allerede på onsdag hvor holdet i hvad der vel godt kan kaldes et lokalopgør møder Ringkøbing, som i weekendens spillerunde hjemme tabte med 1-0 til Marienlyst, og dermed er tæt på at miste muligheden for deltagelse i oprykningsslutspillet.       

Matchfacts Varde IF – Hedensted IF:

Resultat: 2-2 (0-1)

0-1 Mikkel Thisgaard (14.)

1-1 Niclas Holm (54.)

2-1 Niclas Holm (82.)

2-2 Nikolaj Søgaard (87.)

Dommer: Martin Sørensen

Varde: Lasse T. Kristiansen – Jonas Alsted (71. Peter “AG” Andersen, Kristoffer Sørensen, Mikkel Blåholm (21. Bogi Høgnason Eriksen), Søren Jelstrup (83. Peter Brix) – Lasse Holm (46. Viktor Skovby), Andreas Blåholm (83. Søren Hermansen), Jesper “mc” Christiansen, Nicolaj Forst – Nikolaj Andreasen, Niclas Holm.

Ikke benyttet: Rasmus Bornhøft, Malthe Kilmark.

Advarsler Varde: Nicolaj Forst (57.)

Advarsler Hedensted: Mathias Kubel (36.)

 

Den 2. maj 2021 af Ejgil Gammelgaard