Uafgjort mod bundproppen

Sune Nissen - Westwind
Sune Nissen havde en nem dag på kontoret, men holdt buret rent for 6. kamp i træk
På trods af et spillemæssigt stort overtag lykkedes det ikke hjemmeholdet at hente den ventede sejr mod bundproppen Vejgaard. Gæsterne fra Aalborg var godt organiserede defensivt og kæmpede bravt og kunne endda med lidt held have afgjort kampen til egen fordel blot 10 minutter før slutfløjt på holdets eneste regulære chance i hele kampen. Det lykkedes ikke og kampen sluttede således 0-0.

Niklas Fyhn, som var tilbage efter en skadesperiode, afløste karantæneramte Søren Pallesen på højre back. Esben Lauridsen gjorde ligeledes come back efter en skade i baglåret og aflyste Martin Thomsen på venstre kant. Endelig erstattede Jeppe Carstensen den skadede Kasper Køhlert på højrekant i startformationen.

Varde lagde et tungt pres på gæsterne fra kampens start, men det lykkedes aldrig helt at få åbnet gæsternes forsvar. Pasningsspillet var for stereotypt og der var en del uprovokerede pasningsfejl. De største muligheder kom i forbindelse med de utallige hjørnespark, som hjemmeholdet fik sig tilkæmpet i løbet af kampen. 

Jeppe Carstensen havde således en stor mulighed efter et kvarters spil, men nåede lige netop ikke at få ram på Rasmus Harm´s hjørnespark fra højre side. Et par minutter senere var Steffen Andersen tæt på med hovedet at forlænge et indlæg i feltet til scoring, men det lykkedes gæsternes keeper at redde til målspark. Efter en halv times spil var Jeppe Carstensen igen tæt på efter et hjørnespark fra Thomas Warmer, men hovedstødet røg lige forbi målet.

Indenfor de sidste 5 minutter af halvlegen havde Esben Lauridsen et par gode muligheder for at komme på tavlen, men i begge tilfælde manglede skarpheden. I det sidste minut af halvlegen var det Mikkel Knudsens tur til at høvle et skud fra kanten af feltet lige over tværribben, igen efter et hjørnespark.              

Hjemmeholdet fortsatte med at trykke på efter pausen og inden for de første 5 minutter var både Mikkel Knudsen med et langskud og Steffen Andersen på hovedstød efter et hjørnespark tæt på at få scoret.

Kort efter begyndte rådvildheden at brede sig blandt Varde spillerne og gæsterne kom lidt mere med i spillet. En dobbeltudskiftning hos Varde-holdet midt i halvlegen gav kun en kort opblusning og gæsterne var tæt på at snuppe alle 3 points, da Daniel Olsen efter en god omstilling blev spillet fri et par meter fra mål, men det lykkedes ham at skovle bolden over overliggeren.

Kampens sidste mulighed tilfaldt Esben Lauridsen 5 minutter før slutfløjt, da han flugtede bolden lige over mål igen efter et af de utallige hjørnespark.

Alt i alt et lidt skuffende resultat, men Vejgaard viste sig at være en betydelig sværre opgave en placeringen i bunden fortæller, og i følge cheftræner Søren Pallesen var det et af de bedste hold som Varde har mødt i foråret.

Selv om der blev mistet 2 points styrer Varde dog forsat sikkert mod oprykningen, nu med 8 points ned til Viby, som har overtaget 3. pladsen i rækken efter at det indbyrdes opgør mellem Kjellerup og Lindholm endte med en 3-1 sejr til førstnævnte, som nu indtager 2. pladsen med 7 points færre end Varde.

Varde holdets næste opgave er på lørdag, hvor holdet mødet VRI på NES Park i Risskov med kampstart kl. 16.15.      

Matchfacts Varde – Vejgaard

Resultat: 0-0

Tilskuere: 187

Dommer: Esad Deronjic

Varde: Sune Nissen – Niklas Fyhn, Kristoffer Sørensen, Søren Nørgreen, Jesper Svennesen – Jeppe Carstensen (76. Simon Matras), Thomas Warmer, Mikkel Knudsen, Esben Lauridsen – Rasmus Harm (66. Jesper Lund) og Steffen Andersen (66. Martin Thomsen).

Advarsler Varde: Søren Nørgreen (70.)

Advarsler Vejgaard: Frederik Poulsen (26.) og Niklas Winberg (34.)

Dagens Varde spiller: Mikkel Knudsen 

 

20. Maj 2014 af Ejgil Gammelgaard