Træningskamp 16/02 Varde – SGI

Ugens træning, med god træningsindsats og entusiasme, dog med 3 spiller på sygesengen, stillede vi op til lørdags kamp, med fuld trup. (Dog undtagen de skadede spillere, Niclas Holm og Nicolai Forst Jensen. Sune Nissen er på ferie)

På målmandsposten var Lasse (TK) Kristiansen, som stod en flot og fejlfri kamp.

Kampens start var lidt en rodet affære fra Vardes side og allerede i de første minutter, kom holdet bagud 0-1.

Efter ca. et kvarters spil, kommer Varde på 1-1 på et selvmål. Senere i første halvleg kom Varde bedre med i kampen og Søren Jelstrup scorer Vardes mål til 2-1. Før dommerens fløjt til halvleg, dømmes et straffespark til SGI, som de efterfølgende scorer på til pause stilling 2-2.

Fra starten af 2. halvleg foretager Varde planmæssigt indskiftning af 3 mand. Vardes spil begynder, at fungere bedre og man tilspiller sig flere chancer. Varde kommer foran 3-2 ved Mathias Backs. Vi fortsætter presset og midtvejs i 2. halvleg trykker Mikkel Rhode kanonen af på et langskud til 4-2. Igen foretager Varde 4 udskiftninger og en af de indskiftede spillere, Kenneth Kruse scorer Vardes 5. mål. 10 minutter før tid, scorer Mathias (Niller) Nielsen til 6-2, som bliver kampens slutresultat.

Vardes næste træningskamp er lørdag 23/02 kl. 12.00, hvor vi tager til Århus smilets by og spiller mod Århus Fremad.

Søndag 24/02 kl. 11.00 spiller vi hjemme mod Sønderborg.

Kampene afvikles i forbindelse med en træningsweekend for holdet på Varde Fritidscenter.