Sune Nissen målscorer i Varde sejr

Sune Nissen scorede til 1-0 direkte på et udspark

Efter 3 nederlag på stribe fik Varde vendt bøtten mod Kolding Boldklub, som blev besejret 3-2 på Sydbank Stadion. Med til historien hører at Sune Nissen åbnede ballet med en scoring direkte på et udspark.

Efter den meget skuffende indsats sidste weekend mod VSK Aarhus havde cheftræner Søren Pallesen foretaget 5 ændringer i startformationen. Hele midtbanen var udskiftet, og bestod defensivt af Mikkel Knudsen og Thomas Kirkegaard, mens Lasse Holm og Jakob Andreasen tog sig af kanterne. I front erstattede Søren Mose Jelstrup Kasper Køhlert.

Hjemmeholdet spillede en rigtig flot 1. halvleg og kom på 1-0 efter 7 minutter, da et udspark fra Sune Nissen fuldstændig snød gæsternes keeper, da bolden efter at have ramt jorden hoppede over keeperen og ind i nettet.

Godt 10 minutter senere øgede Kenneth Lund til 2-0 for hjemmeholdet.

Omkring den halve time bragte gæsternes Daniel Patrzalek ny spænding ind i kampen, da han reducerede til 2-1, men heldigvis var Kenneth Lund igen på pletten 5 minutter før pausen da han øgede til 3-1. Fuldfortjent føring til hjemmeholdet efter de første 45 minutter.

2. halvleg blev en hektisk affære, da Fiton Durguti reducerede til 3-2 efter blot 10 minutters spil. Ikke mindst i slutfasen satsede gæsterne kraftigt, hvilket gav chancer i begge ender, men reelt set var hjemmeholdet tættere på 4-2 end gæsterne var tæt på 3-3.

Cheftræner Søren Pallesen var da også en tilfreds mand efter kampen: Vi trængte til at spille en kamp, hvor vi bagefter kunne se hinanden i øjnene. Jeg har snakket meget  med spillerne om, at en god følelse efter en kamp er, når man er udmattet og føler, at man har givet alt hvad man havde i sig. Det var der mange der gjorde i dag”.

Ikke mindst de 3 helt nye i startopstillingen Søren Mose Jelstrup, Thomas Kirkegaard Jensen og Lasse Holm var der store roser fra cheftræneren: “Når man får chancen og griber den så er det rigtig godt. Jeg kan ikke love, at de er i startopstillingen til næste kamp, men de fik bevist, at jeg har set forkert i nogle af de andre kampe, hvor de har siddet på bænken”.

Med sejren avancerede holdet en enkelt plads i tabellen til nr. 6, men meget vigtigere, det gav holdet et gevaldigt rygstød forud for de sidste 3 kampe inden vinterpausen.

Holdets næste opgave er lørdag kl. 14.00, hvor der er lokalopgør mod Esbjerg fB på kunstgræsbanen ved Blue Water Stadion.

Matchfacts Varde IF Elite – Kolding Boldklub:

Resultat 3-2 (3-1)

1-0 Sune Nissen (7.)

2-0 Kenneth Lund (19.)

2-1 Daniel Patrzalek Hansen (33.)

3-1 Kenneth Lund (40.)

3-2 Fiton Durguti (54.)

Dommer: Christian Clausen

Tilskuere: 110

Varde: Sune Nissen – Nicolaj Forst Jensen, Nicolaj Andreasen, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Lasse Holm (65. Niclas Holm) , Mikkel Knudsen, Thomas Kirkegaard Jensen (65. Kasper Køhlert), Jakob Andreasen – Kenneth Lund og Søren Mose Jelstrup (87. Simon Jelstrup).

Advarsler: Lasse Holm (60.), Kasper Køhlert (75.) og Nicolaj Andreasen (90.)

Dagens Varde-spiller kåret af Erhvervsklubben: Kenneth Lund.

 

Den 16. Oktober 2017 af Ejgil Gammelgaard