Stort nederlag efter tam indsats

Det reservespækkede Varde hold løb ind i en ordentlig snitter, da man fredag aften spillede den sidste udekamp i sæsonen mod Middelfart. Hjemmeholdet vandt med tennissifrene 6-0 efter at pausestillingen var 5-0.

Varde stillede op til kampen uden karantæneramte Kristian Skov og Niklas Fyhn, Søren Nørgreen var forhindret på grund af eksamenlæsning mens Jesper Lund blev syg umiddelbart op til kampen. Forsvarskonstellationen var således helt ny igen med Morten Gregersen og Martin Thomsen på de to backpladser og Kristoffer Sørensen og Jakob Riber i det centrale forsvar.    

1. halvleg var en helt igennem bedrøvelig affære set med Varde briller. Indsatsen var i den grad energiforladt og forsvaret lavede den ene personlige fejl efter den anden. Når så samtidig hjemmeholdet lagde et højt pres fra start,  viste flot og hurtig pasningsspil, og var knivskarpe i felterne var forskellen på 5 mål ved pausen ganske passende. 

Varde spillerne kom heldigvis ud med meget mere energi fra 2. halvlegs begyndelse. hvor en godt kæmpende, men overmatchet Martin Thomsen på venstre backpladsen i 1. halvleg var blevet erstattet med Jeppe Carstensen, mens Simon Matras blev rykket helt frem i front ved siden af Jack Holt. Varde fik flytttet spillet længere frem på banen, og på den centrale midtbane var det nu Kasper Køhlert og Steffen Andersen, der vandt nærkampene.

Man skulle dog helt hen omkring det 75. minut inden Varde fik tilspillet sig en god mulighed for at reducere føringen. Efter glimrende opspil i højre side var det efter et par skudforsøg, som blev clearet, til sidst Morten Eggert, der sparkede forbi mål. Med knap 10 minutter igen lykkedes det i stedet Middelfart at score endnu en gang ved Emil Backer, som ramte indersiden af stolpen, hvorfra bolden trillede over stregen.    

Varde spillerne reddede således lidt af æren efter indsatsen i 2. halvleg, men at mange af spillerne er mentalt slidte efter et forår helt uden sejre, er der vist ingen der er i tvivl om. Troen på egne evner kan efterhånden ligge på et meget lille sted og det bliver tydeligvis sværere og sværere kamp for kamp at finde de nødvendige resourcer frem.

Sidste opgave inden en meget tiltrængt sommerpause er hjemmekampen mod Brabrand, som er flyttet frem til torsdag den 20. juni kl. 19.00 på Sydbank Stadion.

Matchfacts Middelfart G & BK – Varde IF Elite    

Resultat: 6-0 (5-0)

1-0 Simon Smidt (4.)

2-0 Mikkel Knudsen (20.)

3-0 Simon Smidt (23.)

4-0 Mads Rodriques Rasmussen (38.)

5-0 Marco Storm (41.)

6-0 Emil Backer (82.)

Dommer: Sandi Putros

Tilskuere: 354

Varde: Jonas Flindt Christensen – Martin Gregersen, Jakob Riber, Kristoffer Sørensen, Martin Thomsen (46. Jeppe Carstensen) – Morten Eggert, Steffen Andersen, Kasper Køhlert, Simon Matras (80. Lennart Borgvardt) – Rasmus Harm (58. Emil Sørensen) – Jack Holt.

Ikke benyttet: Brian Heller

Advarsler: Rasmus Harm (50.) og Steffen Andersen (84.).  

 

15. Juni 2013 af Ejgil Gammelgaard