Storsejr og 4 mål af Viktor Skovby

Viktor Skovby har fundet storformen og garnede 4 gange

Efter en jævnbyrdig første halve time af kampen kom Varde for alvor i gang med scoringen til 1-0, og efter 2-0 ved pausen sluttede kampen med en overbevisende sejr på 5-0, hvor de 4 sidste mål blev scoret af Viktor Skovby.

Startelleveren var ændret på flere pladser i forhold til kampen mod B1913 som følge af skade hos Bogi Høgnason Eriksen samt Cowid 19 nærkontakt for Jesper “mc” Christiansen og Jeppe Aarhus´s vedkommende. Det medførte et 3-mandsforsvar med Nikolaj Andreasen, Kristoffer Sørensen og Mikkel Blåholm, der var tilbage efter en skadespause. Nicolai Forst var rykket ind på den centrale midtbane som erstatning for “mc”, mens Jonas Alsted var rykket frem på højre kant. Endelig bestod 3-mands angrebet af Kasper Køhlert, som ligeledes var tilbage efter en skadespause, Viktor Skovby samt Niclas Holm.

Efter en livlig start på kampen med adskillige afslutninger i begge ender fik Varde hul på bylden efter en halv times spil. Kristoffer Sørensen fandt Kasper Køhlert på en lynhurtig omstilling, og “Kølle” afdriblede konsekvent et par modstandere og scorede iskoldt med et fladt skud. Herefter så Varde sig ikke tilbage og 10 minutter senere øgede Viktor Skovby føringen til 2-0, da han omsatte en fremragende lang aflevering fra Jonas Alsted. Lige inden pausefløjtet var “Kølle” tæt på at øge til 3-0, men stolpen reddede for hjemmeholdet.

Efter knap et kavrter af 2. halvleg slukkede Viktor Skovby helt og aldeles håbet for hjemmeholdet. Et hjørnesparksindlæg fra Niclas Holm forlængede “Kølle” til bagerste stolpe, hvor Viktor Skovby flugtede bolden op i nettaget. Resten af kampen var rent cruise control, hvor reservespillerne fik spilletid. Det forhindrede dog ikke Viktor Skovby i at fuldende sit hattrick med scoringen til 4-0 med godt et kvarter tilbage og med et par minutter igen af kampen sluttede han målshowet med scoringen til 5-0 på en lang aflevering fra Nicolai Forst.

Med sejren og OKS´s nederlag til Odder strøg Varde op på 4. pladsen i rækken med 30 points. OKS indtager dog 5. pladsen med 29 points, og da holdet har en bedre målscore end Varde kan fynboerne nøjes med et enkelt point i den udsatte kamp mod Viby, som afvikles på lørdag i Varde.

Uanset om det ender med slutspil om oprykning eller nedrykning har Varde holdet dog leveret en fantastisk præstation i forårets 10 kampe, hvor holdet har hentet 21 points med 6 sejre, 3 uafgjorte samt et enkelt nederlag.               

Matchfacts Kolding Boldklub – Varde IF:

Resultat: 0-5 (0-2)

0-1 Kasper Køhlert (31.)

0-2 Viktor Skovby (41.)

0-3 Viktor Skovby (58.)

0-4 Viktor Skovby (73.)

0-5 Viktor Skovby (88.)

Dommer: Anders Randrup

Tilskuere: 25.

Varde: Lasse T. Kristiansen – Nikolaj Andreasen (75. Simon Jelstrup), Kristoffer Sørensen (75. Peter Brix), Mikkel Blåholm – Jonas Alsted (62. Søren Jelstrup), Mikkel Rohde, Nicolai Forst, Lasse Holm (62. Peter “AG” Andersen) – Kasper Køhlert (62. Mads Bonnen), Viktor Skovby, Niclas Holm. 

Ikke benyttet: Rasmus Bornhøft

Advarsler Varde: Ingen

Advarsler Kolding B.: Dennis Johansen (7.) og Oliver Buhl Jensen (75.)

 

Den 20. Maj 2021 af Ejgil Gammelgaard