Sønderjyske bliver Vardes modstander i DBU pokalen

Ved fredagens lodtrækning blev Sønderjyske trukket ud som Vardes modstander i ottendedelsfinalerne, som afvikles i begyndelsen af december.

Umiddelbart ikke en ønske modstander – EfB var den foretrukne modstander – men også langt fra den værste, hvor Greve og Odder var skrækscenariet.

Set ud fra et økonomisk synspunkt, havde vi selvfølgelig foretrukket et lokalopgør mod EfB, men mon ikke Greve må lade livet mod FCK, således at vi under alle omstændigedheder er sikret 50.000 kr. Derfor kan vi sagtens leve med en kamp mod Sønderjyske, lyder det fra formand, Henrik Jessen.

Cheftræner Søren Pallesen er da også enig i, at det er en OK lodtrækning, og udtaler til bold.dk: “Man skal jo passe på med at lave en Bo Henriksen kommentar med sige, at der ikke er stor forskel og så få en snitter. For Sønderjyske er altså et hold, der altid arbejder 100%, og det er jo ærgerligt. De har nogle rigtig gode dyder, og Sønderjyske er ikke kendt for at undervurdere nogen modstander, uanset hvem”.

“Kampen skal ikke afgøres for tidligt. Jo længere tid vi kan holde dem hen, desto større muligheder har vi for at overraske. Jeg er ikke vildt nervøs for, at de skal spille os ud af banen. Men de e rnok nogle niveauer ove ros, hvad angår omstillinger og standardsituationer”, fortsætter cheftræneren.

“Da kampen først spilles i starten af december har vi 14 dage med fuld fokus, hvor vi kan tilrettelægge træningen og være helt skarpe. Og kommer Sønderjyske ind i en dårlig periode i Superligaen, kan det være, at de vil spare nogle spillere. Så jeg går da og håber på, at de taber nogle kampe, så Superligaen bliver ekstremt vigtig for dem”, lyder det afsluttende fra Søren Pallesen.

Kampen er foreløbet berammet til tirsdag den 2. december kl. 13.00 på Sydbank Stadion, men ønsker om TV-transmission kan ændre såvel tid som sted.

Resultatet af hele lodtrækningen blev som følger:

Skovbakken – Brøndby

Varde – Sønderjyske

Randers FC – Silkeborg

Greve – FCK

Brønshøj – Skive

Odder – AaB

EfB – FC Midtjylland

HB Køge – FC Vestjylland

 

31. Oktober 2014 af Ejgil Gammelgaard