Smalt nederlag i nr. 2 testkamp

Testkampen lørdag eftermiddag i Løgumkloster mod 2. divisionsklubben FC Sydvest endte med et smalt nederlag på 3-2 efter halvlegsføring på 2-1 til sønderjyderne.

Hjemmeholdet var klart bedst i kampens indledende fase, hvor Varde holdet havde store problemer i defensiven. Der skulle da også kun gå 4 minutter, for sønderjyderne bragte sig på 1-0, og i de efterfølgende 10-15 minutter brændte det flere gange alvorligt på i Vardes straffesparksfelt uden at der dog blev scoret yderligere.

Herefter fik Varde holdet styr på organisationen og resten af halvlegen var lige såvel spille- som chancemæssigt med et mål til begge sider. Kasper Køhlert stod for Vardes mål, da han udnyttede en frispilning fra Nicolaj Forst Jensen et par minutter efter hjemmeholdets scoring til 2-0.

I de sidste 45 minutter havde Varde et klart spillemæssigt overtag og burde have scoret yderligere end det ene mål Kasper Køhlert scorede umiddelbart efter at hjemmeholdet havde bragt sig foran 3-1. “Kølle” stod selv for oplægget til målet, hvor hans gennembrud på kanten og efterfølgende indlæg til Kenneth Lund i først ombæring blev clearet, men “Kølle” var hurtigst på clearingen og sendte bolden i nettet.

Bortset fra de defensive problemer i kampens indledende fase var der tale om en ganske lovende præstation. Offensivt blev der skabt ikke så få chancer ud over de to mål der blev scoret og konditionelt blev 2. divisionsholdet matchet til fulde.

For en del af spillerne var det første kamp efter overstået ferie, og Jacob Skjærbæk (prøvespiller fra Tjørring IF) fik de sidste 45 minutter i angrebet og viste lovende takter.

Den sidste finpudsning inden turneringsstarten er på tirsdag, hvor Ribe BK er modstanderen på Sydbank Stadion med kampstart kl. 18.30.

Matchfacts FC Sydvest – Varde IF Elite 

Resultat 3-2 (2-1)

1-0 (4.)

2-0 (31.)

2-1 Kasper Køhlert (33.)

3-1 (55.)

3-2 Kasper Køhlert (56.)

Varde: Sune Nissen – Simon Jelstrup, Jacob E. Hansen (46. Jacob Skjærbæk), Kristoffer Sørensen, Gustav Vind – Mathias Backs (62. Lasse Holm), Mikkel Knudsen (62. Thomas Kirkegaard Jensen), Jacob Andreasen (62. Niclas Holm) – Kenneth Lund, Kasper Køhlert (70. Søren Jelstrup).

 

30. Juli 2017 af Ejgil Gammelgaard