Sejr over Ringkøbing i første testkamp

Den første testkamp inden sæsonstarten blev vundet med 2-1 over Ringkøbing efter halvlegsføring til Varde på 1-0.

Selv om det var den første testkamp for begge holds vedkommende og der stadigvæk var en del stamspillere væk som følge af ferie blev kampen gennemført i et ret så pænt tempo, og spillerne fik løbet en masser meter. Endvidere var kampen en god lejlighed til at prøve en række af de nye spillere.

Gæsterne havde generelt et lille spillemæssigt overtag, men bortset fra det første kvarter af 2. halvleg havde Varde godt styr på organisationen og tillod ikke 2. divisionsholdet at komme frem til ret mange chancer. Når det endelig skete var Lasse T. Kristiansen en sikker sidste skanse i Varde målet.

Af de nye spillere viste især Kasper Køhlert lovende takter i offensiven inden han med 20 meter igen måtte lade sig udskifte efter at være sparket ned i et gennembrud. Nicolaj Forst Jensen fik de sidste 45 minutter og satte sejrsmålet ind på et straffespark begået mod Daniel Eugster, som også sørgede for føringsmålet inden pausen, da han på en dyb stikning fra Mikkel Rohde vandt den direkte nærkamp i feltet og efterfølgende sparkede bolden i nettet.

Næste testkamp er på lørdag, hvor holdet ude ligeledes møder et 2. divisionshold nemlig FC Sydvest 05 Tønder.

Matchfacts Varde – Ringkøbing:   

Resultat: 2-1 (1-0)

1-0 Daniel Eugster (41.)

1-1 Jonas Magnussen (58.)

2-1 Nicolaj Forst Jensen (str. 78.)

Varde: Lasse T. Kristiansen – Simon Jelstrup (63, Jacob Stoltenberg), Jacob E. Hansen, Kristoffer Sørensen, Gustav Vind – Mikkel Rohde, Thomas Kirkegaard Jensen (63. Andreas Jepsen), Nicolaj Andreasen, Søren Jelstrup (85. Simon Jelstrup) – Daniel Eugster (46. Nicolaj Forst Jensen), Kasper Køhlert (72. Daniel Eugster).

 

22. Juli 2017 af Ejgil Gammelgaard