Opstart sæsonen 2012/13

Vardes IF Elites 2. divisionshold samt Varde IF´s JS-hold indleder forberedelserne til den nye sæson mandag kl. 17.30.

Inden præmierekampen mod FC Skanderborg  lørdag den 4. august, en kamp som forøvrigt er flyttet til Sydbank Stadion,  skal 2. divisionsholdet spille 3 testkampe. Fredag den 20. Juli kl. 18.30 spiller holdet hjemme mod det nyoprykkede 2. divisionshold fra Middelfart, tirsdag den 24. juli kl. 19.009 er der hjemmekamp mod EfB, mens holdet slutter af mod det ligeledes nyoprykkede 2. divisionshold fra Ringkøbing. Kampen afvikles i Ringkøbing mandag den 30. Juli kl. 19.00.    

På spillersiden ligger det nu helt fast, at holdet må sige farvel til profilerne Jesper Brinck, Steffen Silberbauer og Casper Homann, som alle tre tørner ud for Brabrand i den nye sæson, mens det endnu er uvist hvilken klub der får glæde af Tommy Ladefoged, som ligeledes flytter til Aarhus. Herudover er der ligeledes farvel til Søren Smedegaard og Jonas Sømmerly, som begger skifter til SGI samt Rene Deigaard.

Endvidere er såvel Morten Smidt som Kasper Køhlert i den kommende uge til prøvetræning hos henholdsvis FC Hjørring og FC Fyn, så det kan ende med, at halvdelen af spillerne fra det succesrige mandskab fra sidste sæson er væk til præmierekampen mod FC Skanderborg.        

Heldigvis er der en række nye spillere på vej den modsatte vej, men under alle omstændigheder venter der trænerstaben en stor opgave med at få bygget et nyt slagkraftigt hold op.

 

15. Juli 2012 af Ejgil Gammelgaard