Sæsonen 2014 står for døren

Varde IF Elites bestyrelse vil hermed benytte lejligheden til at ønske spillere, trænere, sponsorer samt alle frivillige hjælpere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår og på gensyn i 2014.

Efter nedrykningen til danmarksserien i sommers var det med lidt bange anelser, at der blev taget hul på en ny sæson med en forholdsvis lille spillertrup, som bl.a. indkluderede 4 førsteårsseniorer. Heldigvis blev betænkelighederne gjort til skamme, og efter nederlag i den første kamp mod Lyseng bød resten af efteråret på 7 sejre og 5 uafgjorte kampe og en placering som nr. 1 i rækken i vinterpausen. Det er således et godt udgangspunkt, som den afgående cheftræner Jørn Bach har afleveret til den nye cheftræner, Søren Pallesen, som dog ingen planer har om at lægge støvlerne på hylden.

Til at assistere den spillende cheftræner er der indgået aftaler med Klaus Nielsen og Kurt Carstensen ligesom Brian Heller fortsætter med at finpudse formen hos målmændene i truppen. Derimod er der stadigvæk ikke fundet en ofløser for Kenn Andersen på holdlederposten. Så skulle der blandt læserne være interesserede i denne opgave, da venligst kontakt et medlem af bestyrelsen eller trænerstaben.

Træningsforberedelserne indledes lørdag den 18. Januar og foreløbig er der aftalt 8 testkampe inden forårspræmieren den 29. Marts, hvor Lyseng gæster Sydbank Stadion.

Lørdag den 1. Februar mod Ringkøbing (2. Div.) hjemme

Lørdag den 8. Februar mod Middelfart (2. Div.) ude

Lørdag den 15. Februar mod Kolding SC (JS) hjemme

Onsdag den 19. Februar mod SGI (JS) hjemme

Lørdag den 22. Februar mod Vejen SF (JS) hjemme

Lørdag den 1. Marts mod Kolding IF (DS) ude

Lørdag den 8. Marts mod FC Sydvest 05 Tønder (2. Div.) hjemme

Lørdag den 15. Marts træningsweekend

Lørdag den 22. Marts Kolding B (DS) hjemme

På spillersiden er der forlydender om tilgang af indtil flere tidligere divisionsspillere, og da afgangen forventes yderst begrænset ser forudsætningerne for et succesfuldt forår således ganske lovende ud.

 

På vegne af Bestyrelsen

23. December 2013 af Ejgil Gammelgaard