Sæsonen 2013 står for døren

Mens spillertruppen nyder en velfortjent vinterpause har trænerstaben længe været i gang med forberedelserne til forårssæsonen 2013.

De to første uger foregår træningen indendørs, i det der startes op med spinning henholdsvis mandag den 7. og mandag den 14. januar, mens der er boksetræning onsdag den 9. og onsdag den 16. januar. Udendørstræningen starter op mandag den 21. januar, hvorefter der er træning 4 gange om ugen. Da kunstgræsbanen først bliver færdig til vintertræningen 2013/14 må vi håbe, at vejrguderne er os venligt stemt.

Der er foreløbig aftalt 8 testkampe inden sæsonen indledes mandag den 1. april (2. påskedag), hvor Kjellerup tager imod på Bjerget:

Lørdag den 9. februar mod Middelfart (2. div.) i Bramdrupdam

Lørdag den 16. februar ude mod Holstebro (DS)

Lørdag den 23. februar ude mod Næsby (2. div.)

Lørdag den 2. marts hjemme mod Kolding B (DS)

Søndag den 10. marts ude mod FC Sydvest (2. div.)

Fredag den 15. marts ude mod EfB reservehold

Tirsdag den 19. marts ude mod SGI (JS)

Mandag den 25. marts hjemme mod Ringkøbing (2. div.)

 

På trænersiden har Varde IF Elite forlænget aftalen med cheftræner Jørn Bach for yderligere 2 år. “Selv om resultaterne har været skuffende i efteråret er jeg ikke i tvivl om, at Jørn Bach er den helt rigtige person til at få hevet holdet og det unge mandskab op over stregen i foråret”, lyder det fra formand Henrik Jessen. “Talentet er jo åbenlyst, nu skal vi bare have det forløst”.

På assistenttrænerposten takker Morten Køhlert af efter 3 succesfulde år, som kulminerede med den flotte 3. plads i sæsonen 2011/12. Han afløses af Klaus Nielsen, som i efteråret 2012 stod i spidsen for Varde IF´s JS-hold. Klaus har i sin aktive karriere spillet for Vejen og EfB, mens trænerkarrieren foreløbig har budt på Vamdrup (S3), Vejen (S1) samt Vinding of Varde IF (JS).

Brian Heller fortsætter sit succesrige arbejde med at udvikle målmandstalenter, mens Kenn Andersen afløser Jan Puggard Nielsen på holdlederposten.        

På spillersiden ligger det fast, at Morten Smidt fortsætter karrieren i det københavnske, mens anfører Rasmus Jessen indstiller karrieren og til foråret skal stå i spidsen for Varde IF´s Serie 1 hold. Som erstatning for Morten er der tilgang af to angrebsspillere fra henholdsvis Esbjerg IF 92 og Vejen, mens en EfB spiller rygtes på vej som erstatning for Jessen i det centrale forsvar.

Forudsætningerne for et succesfuldt forår synes således at være plads, så lad os alle krydse fingre for nytårsønsket om, at Varde IF Elite også findes i divisionsrækkerne, når vi når til sæsonen 2013/14.

Sluttelig ønskes spillere, trænere, sponsorer, ledere og ikke mindst frivillige hjælpere er godt nytår og på gensyn i 2013.

 

29. december 2012 af Ejgil Gammelgaard