Rutinerede kræfter vender tilbage

09-Jesper Svennesen
Rutinerede Jesper Svennesen har fået lysten til 1. holdsfodbold tilbage

I den første testmatch forud for sæsonpremieren på udebane mod Lyseng fredag den 9. august spillede Vardes DS-hold fredag aften uafgjort 0-0 mod Middelfart. På Varde holdet var der et glædeligt gensyn til rutinerede Jesper Svennesen og Simon Sommer, som begge igen har fået lyst til at spille 1. holdsfodbold. 30-årige Jesper Svennesen står foreløbig noteret for 269 kampe på Vardes 1. hold, mens den ét år yngre Simon Sommer har spillet 85 kampe på 1. holdet.

Om det var den forøgede rutine der gjorde udslaget skal være usagt, men det var første gang siden pokalsejren på 2-0 i august 2012 mod Søhus-Stige at Varde var i stand til at holde nullet.

Udover André Christiansen og Fiton Durguti, som tog afsked med holdet i løbet af forårsturneringen, har Varde i sommerpausen ligeledes måttet sige farvel til Jakob Riber og Kristian Skov, som begge vender tilbage til EfB efter et år i Varde samt Emil Sørensen og Jeppe Aagaard. Sidstnævnte, som har været tilknyttet Varde i sæsonen 2012/13 nåede kun at spille en enkelt kamp på 2. divisionsholdet som følge af skader. For Emil Sørensens vedkommende blev det til 12 kampe på 2. divisionsholdet og en enkelt scoring. Vi ønsker alle 4 det bedste fremover.

Næste testkamp afvikles onsdag den 24. juli kl. 19.00 på Sydbank stadion, hvor Ringkøbing er modstanderen.         

 

23. juli 2013 af Ejgil Gammelgaard