Rasmus “mc” slog til i 2. halvleg

Rasmus “mc” Christiansen afgjorde kampen med 2 fremragende mål efter pausen

Efter en pivringe indsats i 1. halvleg og nede med 0-1 slog Rasmus “mc” Christiansen til efter pausen og sikrede med to flotte scoringer sejren på 2-1. Sejrsmålet faldt blot 4 minutter før tid.

I fravær af de karantæneramte Jacob E. Hansen og Nicolaj Andreasen var der i startopstillingen come back til Gustav Vind i det centrale forsvar, som han udgjorde sammen med Kristoffer Sørensen, mens Lasse Holm erstattede Daniel Kristiansen på midtbanen.

De første 45 minutter var en ren ørkenvandring set med Varde briller. Der manglede i den grad nerve; stort set alle dueller og 2. bolde blev tabt, tempoet var for lavt og der blev løbet for lidt uden bold. Det eneste forsøg på mål faldt midt i halvlegen, hvor Gustav Vind headede et hjørnespark over mål.

Nedrykningstruede Højfyn var helt anderledes på mærkerne og kunne fuldt fortjent gå til pausen med en føring på 1-0. Målet faldt efter en god halv times spil, hvor Nick Vikkelsø Hansen taklede bolden i mål i kamp med Gustav Vind og Sune Nissen. Lige forinden havde fynboerne haft et par andre store muligheder for at bringe sig i front. Først måtte Sune Nissen agere redningsmand på en afslutning fra Mikkel Wiggers Hyldgaard efter et kikset indgreb af Simon Jelstrup og dernæst var det Esben Andersen, der headede lige forbi stolpen.

Efter en peptalk i pausen var det et forvandlet Varde hold der kom til de sidste 45 minutter, om end spillet aldrig nåede op på de helt høje nagler.

Den i pausen indskiftede Daniel Kristiansen havde et glimrende forsøg i det andet minut, som keeperen parerede flot og efterfølgende havde Mathias Backs en afslutning, som strøg lige forbi mål. Få minutter senere var det Niclas Holm´s tur, men hans afslutning var lige i favnen på fynboernes keeper.

Efter et kvarters spil var fynboerne tæt på i 2 omgange. Først fik Joachim Puggaard taklet et indlæg væk i sidste øjeblik, og et par minutter senere måtte stolpen og Sune Nissen i forening klare et forsøg fra Michael Sørensen efter en fejlpasning fra Daniel Kristiansen i opspillet.

Det udlignende mål til 1-1 faldt efter godt et kvarters spil, da Rasmus “mc” sparkede bolden fladt i mål fra ca. 20 meters afstand. Godt 5 minutter senere havde Rasmus “mc” en ny flot afslutning, som dog røg over mål, samtidig med at Varde spillerne appellerede kraftigt for et straffespark begået mod Kenneth Lund.

Med 20 minutter igen af kampen blev Kenneth Lund spillet fri i feltet af Niclas Holm, men hans afslutning fra en lidt spids vinkel lykkedes det keeperen at redde.

Fynboerne havde et par muligheder indenfor det sidste kvarter til at komme i front igen. Først var det Rachid Nabate der afsluttede lige over mål fra kort afstand, og 5 minutter senere var det et fladt skud fra kanten af feltet, der blev rettet af og strøg lige forbi stolpen til et hjørnespark.

Sejrsmålet faldt med 4 minutter igen, da Rasmus “mc” kanonerede et oplæg fra Niclas Holm i nettet. Super flot scoring, som må tangere til årets mål.

Ingen af holdene kom frem til flere chancer og Varde spillere kunne juble over et flot come back, da slutfløjtet lød.

Udover et flot come back til Gustav Vind var der debut til U19 spilleren Markus Selmer Steffensen, der fik de sidste knap 10 minutter af kampen.

Med sejren avancerede Varde til 4. pladsen i rækken inden holdet fredag aften i næste uge skal møde de fynske akademikere fra Oure, som indtager 3. pladsen.

Matchfacts Varde IF Elite – SSV Højfyn:

Resultat 2-1 (0-1)

0-1 Nick Vikkelsø Hansen (32.)

1-1 Rasmus “mc” Christiansen (61.)

2-1 Rasmus “mc” Christiansen (86.)

Dommer: Jonas Rossen

Tilskuere: 129

Varde: Sune Nissen – Simon Jelstrup (85. Markus Selmer Steffensen), Gustav Vind, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Mathias Backs (79. Daniel Eugster), Mikkel Knudsen, Niclas Holm, Lasse Holm (46. Daniel Kristiansen) – Kenneth Lund og Rasmus “mc” Christiansen.

Advarsler Varde: Mikkel Knudsen (18.), Gustav Vind (83.) og Niclas Holm (90.+1)

Advarsler SSV Højfyn: Alexander Larsen (77.) og Rachid Nabate (90.+4)

“Man of the Match” kåret af dagens kampsponsor Modebutikken Viktor, Esbjerg: Rasmus “mc” Christiansen.

 

3. Juni 2017 af Ejgil Gammelgaard