Rasmus Jessen: Aarup vil komme med masser af selvtillid

Ligabold.com´s Søren Pedersen har talt med Varde IF Elite´s anfører Rasmus Jessen:

Varde IF-spiller, Rasmus Jessen, ser her frem imod den rundes kamp. Inden matchen har han fået en snak med LigaBold.com.

Hvad er dine forventninger til opgøret?
– Jeg forventer at vi spiller ligeså godt som i lørdags. Eller bedre endnu, for vi imponerede åbenbart ikke modstanderne sidste weekend. Vi vil også gerne vinde kampen. Vi må påtage os favoritværdigheden, og det er noget vi lige skal vænne os til. Vi har ikke været vant til tidligere at ligge nr. 3 på nuværende tidspunkt i sæsonen. Men det er da noget sjovere end at ligge i bunden, så vi vil naturligvis gerne vinde. Jeg er til gengæld også klar over at deres Aarup kommer med selvtillid efter deres flotte sejr over Thisted.

Hvordan vurderer du modstanderen inden mødet?
– Aarup ligger under stregen og vil selvfølgelig slås for endnu en sæson i 2. division. Ellers kender jeg dem kun for hvad jeg så sidste gang vi mødtes. Der var deres forsvar lidt på hælene og deres offensive folk super skarpe. Det samme var gældende for os, og vi var vi heldige med at slippe derfra med 4-4 efter at have ført 3-1. Så det er dumt at undervurdere dem. Om de overlever i rækken vil jeg ikke være dommer over, for det bliver sindssygt tæt.

Hvad forventer du bliver afgørende for kampen?
– Nærkampene og 2. boldene. Jeg tror Aarup kommer som skudt ud af en kanon i alle 90 minutter, så vi skal være helt klar fra start for at vinde.

Hvor og hvornår spiller I?
– Lørdag kl. 15.00 på Sydbank Stadion

Læs Artikelen på http://www.ligabold.com/news/52791