Pressemeddelelse angående matchfixing-sagen

Varde IF Elite har i dag udsendt nedenstående pressemeddelelse angående den verserende matchfixing-sag:

Varde IF Elite er i dag via pressen blevet gjort bekendt med, at DBU og DIF har besluttet at indlede en undersøgelse af to af klubbens kampe i 2. Division Vest i juni 2013, som følge af en begrundet mistanke om matchfixing, hvor to spillere fra den daværende 2. divisionstrup skulle være involveret.

Vi er selvsagt smadder ærgerlige over indirekte at blive draget ind i denne trælse sag, og der skal ikke være nogen tvivl om, at vi i Varde IF Elite tager skarp afstand fra matchfixing, udtaler klubbens kommunikationschef Ejgil Gammelgaard. Der skal heller ikke herske tvivl om, at når der foreligger en begrundet mistanke om matchfixing, bakker vi fuldt op om den iværksatte undersøgelse, således at vi kan få sagen fuldstændig belyst, siger han.

Omstændighederne omkring de to omtalte kampe mod Ringkøbing og Middelfart, som blev tabt med henholdsvis 4-1 og 6-0, vakte dengang ikke mistanke om, at der eventuelt kunne være tale om matchfixing. I førstnævnte kamp mod Ringkøbing var stillingen 1-1 indtil godt et kvarter før tid, og kampen blev først endelig afgjort med målet til 4-1 i sidste minut. I kampen mod Middelfart var der tale om et allerede nedrykningsdømt og reservespækket Varde hold, så et nederlag på 6-0 forekom ikke ulogisk.

Vi er overbevist om, at ingen af Varde IF Elites nuværende spillere er involveret i sagen, således at vi 100 procent kan koncentrere os om forberedelserne til en uhyre spændende forårssæson, hvor vi får brug for alle kræfter for at sikre overlevelse i divisionsrækkerne, slutter Ejgil Gammelgaard.

 

21.01.2015 af Ejgil Gammelgaard