Premierekamp i Danmarksserien

Lørdag tager Vardes DS-hold hul på efterårssæsonen i DS pulje 3, hvor modstanderen er den samme som i onsdagens pokalkamp, nemlig oprykkerne fra Albani Serien, B1909. Der er kampstart på Sydbank stadion kl. 15:00.

Som sædvanlig – fristes man næsten til at sige – ser DS pulje 3 igen i år ud til at være stærkt besat, hvor adskillige klubber har ambitioner om divisionsfodbold. I puljen er der to nedrykkkere fra 2. Division, FC Sydvest 05 Tønder og Svendborg fB-Oure FA, samt 3 hold fra oprykningsspillet til 3. Division fra foråret, Hedensted IF, Marienlyst og OKS. Derudover er der 2 hold fra nedrykningsspillet, TPI og B1913, mens de sidste 2 hold er oprykkerne fra B1909 samt Aarhus Fremad. Sidstnævnte er ikke oprykningsberettiget, da der er tale om Aahusianernes 2. hold.

Den sikre pokalsejr og i særdeleshed spillet i de sidste 45 minutter gav det rekonstruerede Varde-hold et godt rygstød til efterårssæsonen. De unge spillere fra U-19 holdet faldt godt ind på holdet, og i front viste Simon Matras af flere omgange, at målinstinktet er intakt.

Trænerstaben omkring holdet var selvsagt meget tilfredse med sejren i pokalkampen, men lagde heller ikke skjul på, at en sejr i premierekampen i DS har endnu større prioritet og betydning: “Vi skal hente 3 points på Sydbank Stadion i premierekampen, og kan vi finde spillet fra 2. halvleg i onsdagens pokalkamp frem, er jeg også sikker på at det vil lykkes”, lyder det fra assistentræner Morten Køhlert. 

Til kampen mangler Varde stadigvæk Niclas Holm og Simon Olesen, mens Victor Wagner er klar til at tørne ud. Truppen til premierekampen har følgende udseende:

Lasse T. Kristiansen, Jonas Alsted, kasper Køhlert, Mikke Blåholm, Simon Jelstrup, Bogi Hægnason Eriksen, Mads Bonnén, Andreas Blåholm, Søren Hermansen, Malthe Kilmark, Nikolaj Andreasen, Simon Matras Christian Hassing, Peter Brix, Lasse Holm, Victor Wagner og Morten Kalmer.

 

Den 6. August 2021 af Ejgil Gammelgaard