Overbevisende sejr i den 3. testkamp.

Efter sidste weekends sejr på 1-0 over 2. divisionsholdet fra FC Sydvest var DS rivalerne fra Kolding Boldklub dagens modstander på kunstgræsbanen ved Sydbank stadion.

Kampen sluttede med en overbevisende sejr på 4-0 til hjemmeholdet efter 2-0 ved pausen.

Efter en lidt rodet start på kampen fik Varde efterhånden tilkæmpet sig et gedigent spille- og chancemæssigt overtag, som varede kampen ud.

Det første mål faldt efter godt et kvarters spil, da Mikkel Rohde sendte bolden i nettet på et flot langskud fra ca. 20 meters afstand. Kort før pausen blev det 2-0 ved Joachim Puggaard, som headede et indlæg på hjørnespark i nettet.

I pausen blev der udskiftet 4 spillere og senere i halvlegen yderligere 3 spillere uden at det gik udover spillet. Nytilkomne Rene Jørgensen gjorde det til 3-0 efter godt i kvarters spil af 2. halvleg på et fremragende langskud, og samme Rene Jørgensen scorede til 4-0 med et kvarter tilbage af kampen, da han resolut rykkede sig fri i feltet og sendte bolden i mål.

Der var stor tilfredshed med indsatsen hos assistenttrænerne Klaus Nielsen og Andres Egholm, som i cheftrænerens fravær styrede tropperne. 

Næste testkamp er førstkommende lørdag ligeledes på hjemmebane, hvor modstanderen er Agerbæk SF, med kampstart kl. 12.20.

 

Den 2. Februar 2019 af Ejgil Gammelgaard