Optakt VSK Aarhus – Varde IF Elite

For 2. weekend træk har Varde en udekamp. Denne gang gælder det VSK Aarhus, hvor der er kampstart kl. 15.30 på kunstgræsbanen ved Vejlby/Risskov Centret.

Alle hold i puljen har nu mødt hinanden en enkelt gang, og lørdagens kamp er således 1. spillerunde i 2. runde. Premierekampen på Sydbank Stadion i 1. runde sluttede 1-1.

Begge hold har fået et skuffende antal points i 1. runde. VSK Aarhus ligger sidst i tabellen med 6 points og hentede sæsonens første sejr i sidste weekend, hvor det blev til en 2-1 sejr ude over B1909, mens Varde på 7. pladsen har hentet 10 points for de første 9 kampe.

For Varde drejer det sig først og fremmest om at få gang i målscoringen. 9 mål i 9 kampe er for lidt, og specielt i de seneste 2 kampe er der blevet brændt alt for meget. Spillemæssigt har det været godkendt, og chancerne er også blevet skabt, men effektiviteten har i den grad manglet.

“Vi har været alt for dårlige, når det gælder at score mål. Vi skal blive skarpere til at score, hvilket vi har øvet på hele ugen”, lyder det da også fra cheftræner Søren Pallesen.

Til kampen i Aarhus må Varde undvære Mathias Backs, som fik 2 spilledages karantæne efter udvisning i sidste weekend. Desuden er der afbud fra Mikkel Knudsen og Jakob Andreasen. I stedet vender Simon Jelstrup og Lasse Holm tilbage efter skadespauser, ligesom Thomas Kirkegaard Jensen ligeledes er udtaget.

Vardes trup: Sune Nissen, Søren Mose Jelstrup, Kristoffer Sørensen, Jacob E. Hansen, Thomas Kirkegaard Jensen, Lasse Holm, Kenneth Lund, Nicolaj Forst Jensen, Simon Jelstrup, Niclas Holm, Rasmus “mc” Christiansen, Kasper Køhlert, Nicolaj Andreasen og Joachim Puggaard.

 

Den 6. Oktober 2017 af Ejgil Gammelgaard