Optakt Varde IF vs Sfb-Oure FA

Så gælder det rundens topopgør i Danmarksserien pulje 3, når hjemmeholdet møder det absolutte tophold fra Svendborg fB-Oure FA. Der er kampstart kl. 15.00 på Sydbank Stadion.  

Den første tredjedel af turneringen er nu overstået og Varde og SfB-Oure FA tørner i dagens kamp sammen for 2. anden gang i sæsonen.

Varde skal forsøge at fortsætte den ubesejrede stime med 8 kampe i træk uden nederlag. Sidste nederlag var netop til SfB-Oure FA, som vandt premierekampen med 4-0 efter en svag indsats af Varde holdet.

Inden denne spillerunde er fynboerne solidt placeret på førstepladsen med 20 points, 4 mere end vardenserne på tredjepladsen. Der er derfor meget på spil for Varde holdet, som skal forsøge at skabe afstand til den nedre ende af rækken samt følge med i toppen, hvilket cheftræner Søren Pallesen ikke lægger skjul på:  

”Det er en meget vigtig kamp for os. Vil spillede en dårlig kamp mod dem sidst, men jeg tror på sejr i lørdagens kamp. Vi vil sætte dem under hårdt pres og gå benhårdt efter sejren”, som kan bringe Varde holdet tæt på førstepladsen i rækken.

Cheftræneren udtrykker da også tilfredshed med den første tredjedel af sæsonen og beskriver den gode stemning i truppen som en væsentlig årsag til at holdet er ubesejret i de seneste 8 kampe: ”Man kunne godt være nervøs for sæsonen efter den første kamp i Svendborg, men spillerne er motiverede og arbejder benhårdt hver uge”, lyder det fra cheftræneren.

Varde er det flittigst scorende hold i rækken med 23 mål. Til gengæld er det kun OKS og Kolding Boldklub i bunden af rækken der har lukket flere mål ind end Varde. Vardenserne har lukket 18 mål ind i 9 kampe og kun holdt målet rent i 2 kampe. Det har kostet points i kampe, som burde være vundet, men hvor det i stedet er endt uafgjort. Hele 3 kampe er således endt 3-3.

”Vi lukker for mange mål ind, og det skal vi have styr på”, lyder det fra cheftræneren, som har svært ved at se, hvorfor holdet ikke kan sætte en prop i, men alligevel tager problemet alvorligt.

”Jeg synes ikke, at vi spiller naivt eller for offensivt, men det er klart, at det bliver svært, såfremt vi skal score 3 mål hver gang for at hente point” slutter cheftræneren.  

Til kampen må Varde undvære Mikkel Fischer, som er ude resten af efteråret efter den skade han pådrog sig i sidste weekends kamp mod Hedensted. Truppen er suppleret med Mikkel Knudsen og Peter Peter Brix, mens Jesper “mc” Christiansen spiller for jyllandsserien. Truppen følgende udseende:

Lasse T. Kristiansen, Mikkel Knudsen, Peter Brix, Kristoffer Sørensen, Viktor Skovby, Søren Jelstrup, Kenneth Kruse, Mikkel Blåholm, Mikkel Rohde, Niclas Holm, Nicolaj Forst Jensen, Nikolaj Andreasen, Sune Nissen, Joachim Puggaard og Jeppe Aarhus.

 

Den 4. Oktober 2019 af Ejgil Gammelgaard