Optakt Varde IF – Tjørring IF

DS-holdet møder i morgen lørdag hjemme Tjørring IF i den 4. kamp i nedrykningsspillet. Kampstart er flyttet frem til kl. 13:00 og kampen afvikles på kunstgræsbanen, så husk at medbringe en stol. 

Gæsterne har hentet 6 points i de første 3 kampe i slutspillet efter hjemmesejre over henholdsvis TPI med 3-2 og senest 3-0 over Kolding B, hvor den tidligere Varde spiller Kenneth Lund lavede hattrick. Holdet indtager 9. pladsen i tabellen med 23 points, men har efter de to sejre en realistisk mulighed for klare frisøg i rækken, hvor 7 evt. 8 hold må en tur ned i de lokale serierækker. 

Hjemmeholdet har med 32 points 9 points mere end gæsterne, og kan med stor sandsynlighed redde skindet med 3 evt. 4 points i de sidste 4 kampe.

I forhold til kampen sidste weekend i Sæby er Mikkel Rohde tilbage i truppen, mens Niclas Holm må sidde over med en skade. Endvidere er Mikkel Blåholm ude med karantæne. 

Truppen har følgende udseende: Lasse T. Kistiansen, Kristoffer Sørensen, Mads Bonnén, Viktor Skovby, Kasper Køhlert, Peter “AG” Andersen, Mikkel Rohde, Lasse Holm, Jesper “mc” Christiansen, Nicolaj Forst, Nikolaj Andreasen, Søren Jelstrup, Jonas Alsted og Søren Hermansen.   

 

Den 11. Juni 2021 af Ejgil Gammelgaard