Optakt Varde IF – Tarup/Paarup IF

Onsdag aften venter en ny spændende opgave for Vardes DS-hold, når Tarup/Paarup er modstanderen på Sydbank Stadion, som desværre stadigvæk er lukket for tilskuere til DS-kampe.

Fynboerne har modsat hjemmeholdet allerede afviklet 5 kampe her i foråret, hvilket har resulteret i 1 sejr (Kolding B), 2 uafgjorte (B1913 og Odder), samt 2 nederlag (Hedensted og OKS). Pointshøsten har derfor været beskedne 5, således at holdet er faldet ned på 6. pladsen i rækken. med 18 points for 13 kampe. 

For hjemmeholdet gælder det om at ryste skuffelsen fra i lørdags af sig. Arbejdsindsatsen i kampen var OK, mens boldomgangen havde et klart forbedringspotentiale. Mon ikke det pr. automatik bliver bedre, da onsdagens kamp afvikles på kunstgræsbanen.

Om kampen udtaler cheftræner Søren Pallesen: “Der venter igen en svær og tæt kamp. Der skal fightes benhårdt gennem alle 90 minutter, og så skal vi stå sammen som hold tilsvarende de foregående 3 kampe”.

Desværre må vi undvære Mikkel Rohde, som blev slem skadet i lørdags. I stedet starter Andreas Blåholm inde på den centrale midtbane. Det er jeg helt tryk ved, da Andreas har set rigtig fin ud i opstarten, og det forventer jeg at han kan overføre til kamp”, slutter cheftræneren, som ikke lægger skjul på, at man går benhårdt efter alle 3 points.

I den udtagne 17-mandstrup er Nikolaj Andreasen tilbage efter overstået karantæne og erstatter Mikkel Rohde. Endelig er Simon Jelstrup tilbage i truppen i stedet for Mads Bonnen.

Vardes trup: Lasse T. Kristiansen, Rasmus Bornhøft, Kristoffer Sørensen, Viktor Skovby, Lasse Holm, Niclas Holm, Mikke Blåholm, Peter “ag” Andersen, Rasmus “mc” Christiansen, Nicolaj Forst, Nikolaj Andreasen, Søren Jelstrup, Simon Jelstrup, Jonas Alsted, Kasper Køhlert, Andreas Blåholm og Bogi Høgnason Eriksen.

 

Den 20. April 2021 af Ejgil Gammelgaard