Optakt Varde IF – Oure Fodbold Akademi

Der er dømt topkamp, når Varde lørdag kl.15.00 på Sydbank Stadion møder det suveræne tophold, Oure Fodbold Akademi. Det er to formstærke mandskaber det tørner sammen, idet begge hold som de to eneste hold i DS pulje 3 har vundet de tre første kampe i forårssæsonen.

Fynboerne topper rækken med 41 points, og har vundet 13 ud af 17 kampe, mens 2 kampe er endt uafgjort. Holdet er da også det mest scorende hold i rækken og har samtidig det bedste forsvar. Med 5 points ned til Tarup-Paarup på 2. pladsen er de fynske akademikere favoritter til at sætte sig på oprykningspladsen til 2. Division.

Pr. 1. Juli 2018 træder et overbygningssamarbejde officielt i kraft mellem Oure Fodbold Akademi og Svendborg fB. Samarbejdet medfører, at fra sæsonen 2018/19 stiller de to klubber med ét fælles hold i U17, U19 og på seniorniveau.

Forberedelserne er foregået vinteren over og trænerteamet for det måske kommende 2. divisionshold bliver de nuværende trænere for Oure FA og Svendborg fB, nemlig Bjørn Holm og Jesper Jensen.

Vardes cheftræner Søren Pallesen glæder sig til at møde topholdet fra Sydøstfyn: Det er jo den absolut sværeste prøve i puljen, men vi glæder os til at tage imod dem, og give alt hvad vi har. Vi jagter vores 4. sejr i træk, der hersker der ingen tvivl om”.

Søren Pallesen håber at holdet kan fortsætte det gode spil, og ikke tage sejrene for givet: ”Jeg frygter at spillerne kan komme til at hvile på laurbærrene efter sådan en stime, men det er selvfølgelig trænerens opgave at sørge for, at det ikke sker”, slutter cheftræneren.

Til kampen må Varde undvære den normale anfører, Kristoffer Sørensen, som er forhindret af private årsager. I stedet er truppen suppleret med Thomas Kirkegaard Jensen samt Søren Jelstrup i forhold til truppen sidste weekend på B1909.

Kampen i efteråret i Oure endte med en hjemmesejr på 3-2, efter at Varde havde ført både 1-0 og 2-1, og havde fortjent at få point(s) med hjem.

Vardes trup: Lasse T. Kristiansen, Søren Jelstrup, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Kenneth Lund, Mikkel Rohde, Simon Jelstrup, Niclas Holm, Rasmus”mc” Christiansen, Oliver Østergaard, Jakob Andreasen, Nicolaj Forst, Nicolai Andreasen, Sune Nissen og Joachim Puggaard.

 

Den 13. April 2018 af Ejgil Gammelgaard