Optakt Varde IF – Horsens fS

Der venter en uhyre spændende kamp på Sydbank Stadion, når DS-holdet lørdag eftermiddag med kamppstart kl. 15.00 tager imod “den gule fare” fra Horsens.  

Horsens fS er moderklubben til AC Horsens, som udover Superliga-holdet driver holdet i reserveligaen samt akademiholdene i ungdomsafdelingen. Som følge af relationen til AC Horsens er DS-holdet afskåret fra at kunne rykke op i divisionsrækkerne.

Efter flere oprykninger på stribe var det ventet at horsensianerne ville få en svær start i danmarksserien. Dette var da også tilfældet, men de seneste 4 kampe har for alvor vist, at holdet er i stand til at bide skeer selv med de bedste hold i rækken. Senest spilede holdet lige op med pokaldræberne fra Hedensted, selv om det blev det et nederlag på 1-0.

Der venter derfor helt sikkert det kriseramte Varde hold med kun et enkelt point i de seneste 4 kampe og en målscore på 8-16 en vanskelig opgave.

Cheftræner Søren Pallesen er dog fortrøstningsfuld forud for kampen og har en klar forventning om, at skuden bliver vendt mod Horsens fS: ” Spillerne har trænet ekstremt godt i denne uge og “det gamle humør” er vendt tilbage. Vi er gået ”back to basic”, hvor vi har trænet helt basale ting, for at give hinanden en større tryghed i spillet, men vi har også brug for et godt resultat for at bibeholde det gode humør”.

”Nogle gange er det nødvendigt at vende de hårde perioder til noget positivt, og jeg synes faktisk, at vi som trup, har rykket os i en positiv retning, og når vi engang er kommet gennem det, så vil alle se tilbage på perioden, som en lærerig periode” slutter cheftræneren.

På skadessiden begynder det at lysne, men Mikkel Rohde og Nikolaj Andreasen er stadigvæk ikke helt fit for fight. Derimod vender Jesper ”mc” Christiansen og Lasse Holm tilbage i truppen, hvor de erstatter henholdsvis Simon Jelstrup og Oliver Hougaard.

Varde har ingen spillere i karantæne op til kampen, men flere spillere læner sig op ad en karantæne ved den næste advarsel. Derimod har Horsens fS 2 mand ude efter advarsler pådraget i sidste weekends kamp mod Hedensted.  Til kampen er der udtaget følgende trup:

Lasse T. Kristiansen, Kristoffer Sørensen, Viktor Skovby, Søren Jelstrup, Lasse Holm, Jonas Gejel Hansen, Peter “AG” Andersen, Mikkel Blåholm, Mikkel Fischer, Niclas Holm, Jesper “mc” Christiansen, Jeppe Aarhus, Nicolaj Forst og Joachim Puggaard.

 

Den 16. Oktober 2020 af Ejgil Gammelgaard