Optakt Varde IF – Hedensted IF

Lørdag eftermiddag med kampstart kl. 15:00 ruller bolden igen på Sydbank Stadion, når DS-holdet får besøg af Hedensted.

Der er lagt op til en særdeles spændende kamp, da begge hold er placeret i den tunge halvdel af rækken og kæmper for at slippe væk fra bundstriden, hvor det kun ligger fast, at holdet der slutter som nr. 10 og sidst rykker ud, mens nr. 9 og nr. 8 ligeledes kan komme i fare, afhængig af hvor mange øst- henholdsvis vest-hold, der rykker ned i danmarksserien fra 3. Division. Foreløbig ser det dog ud til, at det overvejende bliver klubber Øst for Storebælt, der rykker ud.      

Hedensted har forstærket sig markant hen over vinteren, hvor det er lykkedes sportschef Alex Nørlund at tilføje nye spillere i alle geledder. Den 19-årige angriber Martin Lauritsen er kommet til fra Vejle Boldklub, hvor han har spillet U17 og U19 liga fodbold. Ligeledes fra Vejle Boldklub er kommet den 21-årige offensive midtbanespiller Valdemar Sadrifar med en enkelt Superligakamp på CV´et. Forsvaret er blevet forstærket med den 22-årige Erik Ingemann, som har spillet ungdomsfodbold i AC Horsens samt DS-fodbold i Herning Fremad. Endelig er målmanden Nichlas Naybin kommet til fra Viby IF.

Holdet fik da også en fornem start på forårssæsonen, da hjemmekampen mod B1913 blev vundet med 4-1, blandt andet på mål af Martin Lauridsen til 1-0 og Valdemar Sadrifar til 3-1.

Hjemmeholdet har både mistet og fået nye spillere i vinterpausen. Truppen er størrelsesmæssigt på samme niveau som i efteråret, men forekommer på papiret lidt stærkere.  

Væk er Mikkel Blåholm, som har fået kontrakt på Færøerne, Simon Olesen er taget til København og Christian Hassing til Aarhus, mens Bogi Høgnason Eriksen har trappet ned.

Ind er kommet den 24-årige angriber Kasper Nissen, som i efteråret spillede i FC Sydvest, den 25-årige offensivspiller Burak Bozdemir, som senest har spillet i Roskilde Boldklub samt 29-årige Martin Thomsen, som er vendt hjem efter nogle år i norsk fodbold. Endelig er Jonas Alsted tilbage efter en lang skadespause i efteråret plus at der er rykket et par U19 spillere op i DS-truppen.

Premierekampen sidste lørdag mod Marienlyst endte med et nederlag på 1-0 efter en helt igennem godkendt indsats, hvor marginalerne desværre ikke gik Vardes vej. Skuffelsen er heldigvis kommet på afstand i løbet af ugen, og truppen ser frem til at give publikum en fremragende oplevelse på Sydbank Stadion.   

Til kampen må holdet undvære Viktor Wagner, som stadigvæk er ude med en skade.    

Vardes trup har følgende udseende: Lasse T. Kristiansen, Mads Bonnén, Peter Brix, Burak Bozdemir, Martin Thomsen, Kasper Nissen, Lasse Holm, Simon Matras, Malthe Kilmark, Jonas Alsted, Simon Jelstrup, Mathias van Beest, Kasper Køhlert, Rasmus Bornhøft, Andreas Blåholm og Søren Hermansen.

 

Den 1. April 2022 af Ejgil Gammelgaard