Optakt Varde IF – Hedensted IF

Der venter publikum en ny spændende kamp, når Varde hjemme på Sydbank Stadion tager imod Hdensted IF med kampstart kl. 15.00. Det er tale om 9. spillerunde og dermed har alle hold mødt hinanden den første ud af 3 gange. 

Østjyderne er placeret i den nederste halvdel af tabellen med 7 points for de første 8 kampe. Holdet har kun vundet en enkelt kamp, men til gengæld spillet 4 kampe uafgjort.

I sidste weekend imponerede holdet med 2-2 hjemme mod SfB-Oure FA, hvor de 17-årige Kubel tvillinger sørgede for en pauseføring på 2-0, som fynboerne dog fik udlignet efter pausen. Generelt er der meget få mål i holdets kampe, hvilket målscoren på 9-12 tydeligt demonstrerer.

Hjemmeholdet skulle gerne fortsætte den formstærke periode holdet er inde i uden nederlag i de seneste 7 turneringskampe. Sidste weekend´s sub-topopgør mod Otterup endte meget passende uafgjort efter en kamp, hvor Varde ikke helt nåede topniveauet. Bortset fra, at Jeppe Aarhus erstatter Simon Jelstrup er der udtaget samme trup som til Otterup kampen, så mon ikke det nogenlunde bliver den samme startformation, der gerne skulle sikre et godt afsats til alle 3 points.

Sidst de to hold mødtes på Sydbank Stadion var i forårspremieren 2019, hvor forårets nedtur for Varde-holdet blev startet med et nederlag på 2-1.

Truppen har følgende udseende: Kristoffer Sørensen, Viktor Skovby, Søren Jelstrup, Kenneth Kruse, Mikkel Blåholm, Mikkel Rohde, Mikkel Fischer, Niclas Holm, Jesper “mc” Christiansen, Nicolaj Forst Jensen, Nikolaj Andreasen, Jeppe Aarhus, Joachim Puggaard, Sune Nissen og Rasmus Bornhøft.

 

Den 27. September 2019 af Ejgil Gammelgaard