Optakt Varde IF – FC Djursland

I 2. runde i slutspillet om at undgå nedrykning møder Varde lørdag med kampstart kl. 15:00 på Sydbank Stadion FC Djursland.

For første gang i foråret har vi fornøjelsen af igen at kunne byde publikum velkommen til en DS-kamp. Alle skal sidde med front mod banen med en meters afstand enten på tribunen, en medbragt stol eller evt. på et tæppe. Der er gratis adgang til kampen.

Gæsteholdet fra Djursland sluttede sidst i pulje 4 med 13 points, men har vist god styrke i de seneste 2 kampe. I sidste runde i grundspillet blev det til et snævert nederlag på 1-0 hjemme til stærke Silkeborg KFUM, mens det i tirsdag i 1. runde i slutspillet blev til en 3-2 sejr hjemme over Viby. Holdet har således stadigvæk håbet og troen på, at det kan lykkes at bevare holdet i danmarksserien.

Hjemmeholdet skal forsøge at leve op til den flotte præstation fra i tirsdags, hvor det lykkedes et reservespækket hold at hente det ene point i Nr. Sundby. Til kampen må Varde undvære Kristoffer Sørensen, Søren Jelstrup samt Peter “AG” Andersen. Derimod vender Viktor Skovby, Kasper Køhlert, Jesper “mc” Christiansen, Mikkel Blåholm Bogi Høgnason Eriksen og Nicolaj Forst tilbage.

Truppen har følgende udseende: Lasse T. Kristiansen, Rasmus Bornhøft, Peter Brix, Nikolaj Andreasen, Mikkel Blåholm, Mikkel Rohde, Jesper “mc” Christiansen, Nicolaj Forst, Lasse Holm, Jonas Alsted, Niclas Holm, Kasper Køhlert, Viktor Skovby, Bogi Høgnason Eriksen, Mads Bonnén og Søren Hermansen.

 

Den 28. Maj 2021 af Ejgil Gammelgaard