Optakt Varde IF Elite – VRI

Vardes DS-hold møder lørdag kl. 15.00 VRI (Vejlby Risskov Idrætsklub) på Sydbank Stadion.

Gæsterne fra Aarhus rykkede op i danmarksserien efter 40 års fravær i sidste sæson, hvor man besatte 2. pladsen efter Aabyhøj. Holdet er før lørdagens kamp placeret på en 9. plads i tabellen med 12 poiuts, og har således fået en rimelig start på turneringen. Holdet er dog på det seneste løbet ind i en mindre krise pointsmæssigt, i det de seneste 3 kampe er tabt. Sidste weekend var holdet involveret i en resultatmæssig sjældent set kamp i danmarksserien, i det holdet på hjemmebane tabte med cifrene 8-4 til Hjørring IF. Det første mål faldt efter 38 sekunders spil, og efter 25 minutter var stillingen 6-2 til gæsterne fra Hjørring.

Der er derfor ingen tvivl om, at aarhusianerne vil gøre alt for at revanchere sig for denne præstation i lørdagens kamp, selvom selvtilliden uomtvistlig må have fået et knæk. Hos gæsterne optræder 2 tidligere Varde spillere, nemlig Steffen Silberbauer og Sune Madsen.  

Hjemmeholdet skal ligeledes komme sig efter den pointsmæssige skuffelse sidste weekend, hvor det trods overvægt såvel spille- som chancemæssigt kun blev til det ene points mod Vejgaard. “Afstanden til oprykningspladserne blev fordoblet fra 2 til 4 points efter sidste weekend, derfor er det bydende nødvendigt, at vi henter 3 points i lørdagens kamp” lyder det fra assistenttræner Klaus Nielsen. “Vi bør også være dygtige nok til at håndtere fovoritrollen, som vi ikke kan løbe fra forud for kampen” slutter assistenttræneren.

Hjemmeholdet, som er uden skader og karantæner stiller derfor med samme trup som i seneste kamp, og har følgende udseende: Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Simon Matras, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Tobias Jeremiassen, Lennart Borgvardt, Søren Pallesen, Rasmus Harm, Rasmus Svennesen og Brian Heller.

 

11.10 2013 af Ejgil Gammelgaard