Optakt Varde IF Elite – Tarup-Paarup Idrætsforening

Vardes DS-Hold møder lørdag eftermiddag med kampstart kl. 15.00 Tarup-Paarup Idrætsforening (TPI) på Sydbank Stadion.

TPI blev stiftet i 1964 ved en sammenlægning mellem Tarup Idrætsforening og Paarup Gymnastikforening. Foreningen har afdelinger ingen for badminton, tennis, gymnastik, håndbold og fodbold. Fodboldafdelingen er med ca. 750 medlemmer kun en anelse mindre end Varde IF.

Fynboerne er nye i danmarksserien efter at holdet suverænt vandt Albaniserien i sidste sæson med 73 points for 30 kampe. Holdet har dog haft det betydeligt svære i DS, hvor holdet inden kampen ligger næstsidst med 6 points. Holdet lagde ud med 3 nederlag, hvorefter de næste 4 kampe resulterede i 3 uafgjorte og en enkelt sejr over Tuse. I sidste runde blev holdet besejret med 1-0 af Kalundborg. Det er karakteristisk, at holdet spiller meget tætte kampe, hvilket målscoren på 13-16 da også vidner om. Mest imponerende var holdets come back i udekampen mod Greve, hvor holdet den sidste halve time hentede uafgjort, efter at have været nede med  0-4.

Efter Vardes nederlag sidste weekend til netop Greve er kravet 3 points, såfremt hjemmeholdet skal lægge afstand til bunden. Det kræver dog en 100% indsats gennem alle 90 minutter, og ikke kun 45 minutter som sidste lørdag. Der er absolut ingen nemme kampe i rækken, hvor alle tilsyneladende kan slå alle på en god dag.

Cheftræner Søren Pallesen har ikke det store kendskab til lørdagens modstander: ” Vi har aldrig mødt dem, så vi ved faktisk ikke helt, hvad vi møder. Det er lidt interessant, men vi skal være oppe på dupperne. Modsat tror jeg heller ikke, de kender os, så det er lige for begge hold”, udtaler cheftræneren.

Steffen Andersen er ikke kommet over sin forstrækning i baglåret fra sidste kamp, og han erstattes i truppen af den tidligere EfBér og Ribe-spiller Thomas Kirkegaard Jensen, som hermed kan få debut.

Truppen har følgende udseende: Sune Nissen, Kristoffer Sørensen, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Matthias Backs, Morten Smidt, Lasse Holm, Jesper lund, Daniel Eugster, Gustav Vind, Niclas Holm, Kasper Køhlert, Daniel Kristiansen og Nicolaj Andreasen.

 

2. Oktober 2015 af Ejgil Gammelgaard