Optakt Varde IF Elite – SSV Højfyn

Lørdag kl. 15.00 fløjtes der op til et nyt spændende opgør på Sydbank Stadion, når hjemmeholdet møder nyoprykkerne fra SSV Højfyn i danmarksserien pulje 3.

SSV Højfyn er et fodboldsamarbejde mellem fodboldklubberne Skallebølle Sportsklub, Skalbjerg Boldklub og Vissenbjerg G&IF Fodbold, som blev startet i 2010. Formålet med samarbejdet er at give langt større muligheder for at samle hold i de forskellige rækker, så aldersspringene ikke bliver for store, når der trænes og spilles kamp. Hjemmekampene i DS spilles på Albani Arena i Vissenbjerg.

Fynboerne sikrede oprykningen til DS i foråret via kvalifikationskampe, hvor den første kamp blev tabt med 2-0 til Vatanspor, mens man vandt taberfinalen med 3-1 over RB 1906. Hermed var den anden oprykning 2 år i træk sikret.

Før dagens kamp er holdene placeret som henholdsvis nr. 6 og 7 i tabellen, begge med 8 points og begge med sejre i sidste weekends kampe.

Fynboerne vandt efter en vanvittig afslutning med 2-1 over Kolding Boldklub, hvor gæsterne fra Kolding førte 1-0 indtil det 94. minut, mens Varde vandt en sikker sejr på 4-1 over Fredericia fF.

Cheftræner hos fynboerne er Jimmi Nielsen, og han mener at oprykkerholdet har gode muligheder for at drille Varde, såfremt man kan finde spillet frem fra de seneste 2 kampe. ”Mine spillere vil slås for hver en meter og de er topmotiverede, hvilket er vigtigt i forhold til at skabe resultater. Samtidig viser Vardes store nederlag til Ringkøbing på 5-0 at holdet ikke er usårlig på eget græs”, lyder det fra cheftræneren.

Vardes cheftræner Søren Pallesen er ligeledes optimistisk forud for kampen: ”SSV Højfyn er et hold, vi ikke kender ret meget til. Holdet er med for første gang i danmarksserien og vi har aldrig mødt dem tidligere. Jeg er dog fuld af fortrøstning, da vi er ubesejret i de sidste 4 kampe, hvor 2 er vundet og 2 spillet uafgjort”.

”Det er en kamp, vi skal vinde. Vi er dog fuld opmærksom på, at vi møder et hold, der gerne vil spille fysisk, så vi skal undgå nærkampene og i stedet spille udenom dem. Lykkes det er jeg sikker på at vi vinder, i modsat fald kan vi sagtens risikere at tabe”, slutter cheftræneren.

Hjemmeholdet er uden Nicolai Andreasen til kampen til kampen ligesom Mathias tager en tørn på 2. holdet. I stedet er udtaget Mads Falk Knudsen og Peter Barfoed Brix, hvor sidstnævnte har mulighed for at sæsondebutere efter være kommet sig fuldstændig over den brækkede arm i sæsonopstarten.

Vardes trup til kampen: Sune Nissen, Simon Elstrup, Kristoffer Sørensen, Mads Falk Knudsen, Mikkel Schultz, Peter Barfoed Brix, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Niclas Holm, Lasse Holm, Morten smidt, Dogan Özcelik, JoachimPuggaard og Rasmus M. Christiansen.

Vi ses kl. 15.00 på Sydbank Stadion.

 

17. September 2016 af Ejgil Gammelgaard

 

i