Optakt Varde IF Elite – Næsby Boldklub

I den første hjemmekamp efter oprykningen til 2. division møder Varde, Næsby Boldklub. Som sædvanlig er der kampstart kl. 15.00 på Sydbank Stadion.

Fynboerne som kun med nød og næppe klarede frisag i sidste sæson i 2. division fik en forrygende start på den nye sæson. FC Sydvest 05 Tønder blev i premierekampen på Næsby Stadion udspillet af hjemmeholdet, som vandt kampen med de overbevisende cifre 5-0. I tirsdagens pokalkamp blev det til en mere beskeden sejr over serie 1 holdet fra Vojens BI, som blev slået med 1-0.

Det er således et fynsk mandskab med selvtilliden i orden, der møder op på Sydbank Stadion, og som samtidig har haft en ekstra dag i forhold til Varde holdet til at restituere sig efter ugens pokalrunde.

Varde mandskabet leverede en skuffende indsats i premierekampen mod oprykkerne fra Kolding Boldklub, og måtte se sig besejret med 4-2, samtidig med, at Kristoffer Sørensen fik læderet en menisk i det ene knæ, og er ukampdygtig i de næste 4 uger, som minimum.

Holdet fik dog lidt op oprejsning onsdagens pokalkamp mod Nyborg G&IF fra den fynske serie 1, som blev besejret med 5-0, samtidig med, at der var fuld spilletid til reserverne.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en helt anden kamp end søndagens kamp mod Kolding. Næsby er kendt for at spille flot offensiv pasningsfodbold, og er bestemt ikke et hold, der primært satser på omstillinger. Forhåbentligt ligger denne spillestil lidt bedre til Varde holdet, end det kompakte, fysisk stærke Kolding mandskab.

Varde stiller med følgende trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Haile Goitom, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Kasper Køhlert, Thomas Witt, Nicolaj Andreasen samt Sune Nissen.

 

15. August 2014 af Ejgil Gammelgaard