Optakt Varde IF Elite – Marstal/Rise

Varde tager i aften hul på de afsluttende runder i DBU pokalen, hvor holdet i første runde møder Marstal/Rise med kampstart kl. 18.30 på Sydbank Stadion.

Marstal/Rise har siden 2007 fungeret som en delvis fusion mellem fodboldafdelingerne i klubberne Marstal IF og Rise Skytte- og Idrætsforening (RSI). Hjemmekampene spilles på Marstal Stadion foran et talstærkt entusiastisk publikum, mens træningen foregår i Svendborg, da stort set alle spillere bor på Fyn, men med tilknytning til Ærø.

Ærøboerne kvalificerede sig til 1. runde i DBU Pokalen via 2 sejre i de indledende runder under DBU Fyn. Først blev serie 2 klubben SUB Ullerslev besejret med 6-0, mens det i sidste runde blev til en sejr på 6-4 over serie 1 klubben Glamsbjerg IF. Varde derimod har kun spillet en enkel kvalifikationskamp, hvor Bramming blev besejret med 3-0.

De to hold har et rimeligt kendskab til hinanden via de indbyrdes kampe i DS pulje 2 i sidste sæson, som endte med at Ærø klubben måtte forlade danmarksserien efter 4 års ophold og vende tilbage til Albani-serien.

For cheftræner Søren Pallesen er nøgleordet for pokalkampen revanche. Holdet skal forsøge at revanchere sig for den særdeles skuffende indsats i premierekampen mod Kolding Boldklub i fredags.

”Heldigvis har vi en trup, som ønsker at yde det bedste hver gang, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi får at se i aftenens kamp mod Marstal/Rise. Vi vil komme med masser af energi, som ofte har hjulpet til sejr, så det bliver med speederen i bund fra første fløjt” lyder det fra cheftræneren.

”Vi går ubetinget efter at kvalificere os til næste runde, og måske være heldige at trække et hold fra øverste hylde, så spillerne kan få den oplevelse med”, slutter cheftræneren.

Til aftenens kamp må Varde undvære Mikkel Knudsen og Mikkel Schultz, som begge er på ferie, mens Thomas Kirkegaard Jensen døjer med den skade, han pådrog sig i Kolding kampen. I stedet er udtaget Mathias Borgen Dahl og Jesper Thøgersen.

Vardes trup: Lasse T. Kristiansen, Mads Falk Knudsen, Jesper Thøgersen, Kristoffer Sørensen, Buster Kirchner, Mathias Borgen Dahl, Mathias Backs, Lasse Holm, Morten smidt, Daniel Eugster, Niclas Holm, Dogan Özcelik, Nicolaj Andreasen, Sune Nissen og Joachim Puggaard.

 

10. august 2016 af Ejgil Gammelgaard