Optakt Varde IF Elite – Kolding Boldklub

Det er et regulært bundopgør der venter i morgen, når Kolding Boldklub og Varde – henholdsvis nr. 16 og nr. 15 i tabellen – tørner sammen på Sydbank Stadion med kampstart kl. 15.00.

Holdet fra Mosevej i Kolding er for første gang i klubbens historie repræsenteret i divisionsrækkerne, hvor man dog har haft det særdeles svært, og allerede efter efterårssæsonen kastede cheftræner Torben Mølby håndklædet i ringen, og erkendte at et håb om overlevelse i rækken var urealistisk.

Det har dog ikke afholdt holdet fra at spille frisk til i foråret, og sejren på 4-2 over Næstved og knebne nederlag til Ringkøbing og senest Thisted FC vidner om, at holdet vil forlade rækken med manér.

Vardes cheftræner Søren Pallesen anser da også lørdagens kamp som ekstrem vanskelig: “Kolding B. er et fysisk stærkt mandskab, som satser på dødbolde. Deres to angribere, Henrik Toft og Kenneth Larsen, skal holdes i kort snor, og så skal vi være klar på 2. boldene. Ellers er det en kamp, som kræver hårdt arbejde og så må vi se, om der også kommer godt fodboldspil. Vi er i hvert fald klar på 100% fight fra 1. minut”, lyder det fra cheftræneren.

“Kampen mod Kolding B er nok vores sidste reelle chance for at gøre det muligt med en overlevelse. Vi har brug for en stime af sejre, som gerne skulle starte i morgen. Vi må også erkende, at de første 5 kampe i foråret langt fra har levet op til vores forventninger, rent pointmæssigt. Dog har indstillingen været tilfredsstillende langt hen af vejen med en enkelt undtagelse”, slutter cheftræneren.

Til kampen må Varde se bort fra Esben Lauridsen, der er karantæneramt. Han erstattes af Mikkel Rohde, der er tilbage efter en skade, mens Jesper Lund indgår i truppen i stedet for Søren Pallesen.

Truppen har følgende udseende: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Kristoffer Sørensen, Michael Rødgaard, Mikkel Knudsen, Martin Thomsen, Jesper Svennesen, Morten Smidt, Jesper Lund, Daniel Eugster, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Kasper Køhlert, Jonas G. Hansen, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

 

24. April 2015 af Ejgil Gammelgaard