Optakt Varde IF Elite – Kjellerup IF

Varde og Kjellerup mødes lørdag kl. 14.30 på Sydbank Stadion i et særdeles vigtigt opgør.

De to nyoprykkere fra danmarksseriens pulje 3 i sidste sæson ligger begge under stregen i rækken med henholdsvis 13 points til Varde og 12 points til Kjellerup. Der er et spring på 4 points op til Brabrand, som før runden indtager den frelsende 10. plads med 17 points. Derfor er en sejr ekstrem vigtig for begge holds vedkommende.

Gæsterne fik en god start på sæsonen med 7 points i de første 4 kampe, men siden hen er det kun blevet til en enkel sejr, da bundproppen Middelfart blev sendt hjem med et nederlag på 4-0.  De seneste to kampe er endt med et nederlag på 6-0 til Kolding IF og i sidste weekend et nederlag på 2-1 til FC Sydvest 05 Tønder. Det er således et hold hårdt ramt på selvtilliden, der er i morgen er gæster Sydbank Stadion. Undertegnede er dog ikke et sekund i tvivl om, at cheftræner Ralf Pedersen nok skal få pumpet selvtillid ind i gulblusede Kjellerup spillere forud for kampen.

Hvorvidt holdets store profil Thomas Røll bliver klar til kampen er et åbent spørgsmål, da han i de seneste to kampe er udgået med skader efter henholdvis 56 minutters spil og sidste weekend efter en halv times spil.

For Varde holdet gælder det om at finde de samme takter som i sidste weekends 0-0 kamp i Thisted samt indsatsen i 2. halvleg i onsdagens pokalkamp mod Ølstykke.

“Cheftræner Søren Pallesen lægger da heller ikke skjul på, at der er tale om en ekstrem vigtig kamp: “Kan vi hente 3 points i lørdagens opgør har vi 16 points efter de første 13 kampe, hvilket er godkendt. Taber vi derimod, er vi særdeles presset inden de to sidste runder, såfremt efteråret skal godkendes”.

Til kampen må hjemmeholdet undvære anfører Søren Nørgreen, som er ude med karantæne. I stedet træder Søren Pallesen ind i truppen, mens rutinerede Jesper Svennesen overtager anførerbindet.

Vardes trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Jacob Nielsen, Kasper Køhlert, Thomas Witt, Nicolai Andreasen og Sune Nissen.

Kig ud på Sydbank Stadion lørdag eftermiddag kl. 14.30 (bemærk det fremrykkede spilletidspunkt) og hjælp drengene med at sikre Sydbank Fortet og hente alle 3 points.

 

31. Oktober 2014 af Ejgil Gammelgaard