Optakt Varde IF Elite – FC Svendborg

Onsdag aften kl. 19.00 møder Vardes 2. divisionshold FC Svendborg på Sydbank Stadion. Det er således 3. uge i træk, at holdet spiller en midtugekamp.  

Mens Varde fortsat ligger under stregen med 14 points ligger fynboerne lunt placeret på 7. pladsen i tabellen med 31 points, hvor især hjemmebanen på Høje Bøge Stadion har været en stærk bastion i sæsonen. Indtil videre er det blevet til 23 points på hjemmebane, mens udebanehøsten har været beskedne 8 points. Holdet har i forårets 6 kampe hentet 10 points, hvoraf de sidste 3 points blev hentet i sidste weekend, hvor det blev blev til en imponerende sejr på 4-0 over Middelfart på Høje Bøge Stadion.

Det er således et formstækt mandskab fynboerne stiller med på Sydbank Stadion, og som i vinterpausen er blevet yderligere forstærket med Jakob Rasmussen fra FC Fyn, samt Sandro Spasojevic og Jens Riis begge hentet i Næsby.    

Hjemmeholdet skal forsøge at finde de samme takter som i udekampen mod FC Skanderborg i lørdags, hvor holdet var decideret uheldig med ikke at hente points. “Fynboerne er et særdeles stærkt mandskab, og det er bydende nødvendigt at vi hænger godt sammen i kæderne kampen igennem. Desværre må vi igen foretage nogle ændringer i startformationen som følge af skader. Det ligger således helt fast, at Morten Eggert Nielsen og Rasmus Lindhardt ikke bliver klar til kampen, mens Søren Nørgreen vil blive testet umiddelbart før kampen, så det ligner på forhånd en vanskelig opgave. Vi skal først og fremmest undgå at komme til at stå for dybt mod en så fysisk stærk modstander, og samtidig skal vi undgå at lave personlige fejl. Lykkes det, har vi en chance ” lyder det således fra cheftræneren. 

Steffen Andersen er tilbage i truppen for første gang i foråret efter sin ankelskade, mens Niklas Fyhn er tilbage efter overstået karantæne og bruttotruppen har følgende udseende:

André Christiansen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgren, Kristoffer Sørensen, Morten Gregersen,Kasper Køhlert, Niklas Fyhn, Steffen Andersen, Fiton Durguti, Martin Thomsen, Lennart Borgvardt, Jakob Riber, Kristian Skov, Jesper Lund, Rasmus Harm, Jack Holt, Simon Matras, Jonas Flindt Christensen og Emil Sørensen.

Efterårets kamp i Svendborg endte med et knusende nederlag på 4-0 til Varde, så lad os håbe at spillerne er i stand til at vaske denne plet af i onsdagens kamp.   

 

7. Maj 2011 af Ejgil Gammelgaard