Optakt Varde IF Elite – Brabrand

Lørdag kl. 15.00 tørner Varde IF Elite og Brabrand sammen på Sydbank Stadion.

Gæsterne har fået en fornuftig start på foråret og har med 4 points holdt afstanden ned til stregen. Ikke uventet blev det til et nederlag i premierekampen mod Næstved, mens det derefter blev til en 2-1 sejr over Kjellerup, og senest 3-3 mod Thisted FC, hvor holdet var foran både 2-0 og 3-1, blandt på 2 mål af holdets topscorer Anders Holvad.

Hjemmeholdet har derimod langt fra fået den pointsmæssige start, som man havde ønsket sig. Efter 0-0 i premierekampen mod Odder er det blevet til nederlag på 4-2 til Jammerbugt FC og senest 1-0 til Skovbakken. Ud fra spil og chancer burde holdet dog have hentet 1 point mod Jammerbugt FC og 3 points mod Skovbakken. Generelt set er spillet blevet bedre kamp for kamp, og selvom afstanden op til stregen er øget fra 6 points ved sæsonstarten til nu 9 points har holdet langt fra opgivet håbet om overlevelse.

Trænerstaben har i den forbindelse fastlagt det mål, at de næste 3 kampe mod henholdsvis Brabrand, Næsby og Kolding Boldklub som minimum skal give 7 points. inden de altafgørende kampe mod Ringkøbing, Kjellerup, FC Sydvest 05 Tønder og FC Svendborg følger.

Kampe mellem Brabrand og Varde er sædvanligvis yderst jævnbyrdige, og morgendagens affære forventes da også til at blive en af slagsen, hvor de små marginaler bliver afgørende. Efterårets kamp i Brabrand endte med en 1-0 sejr til Varde på et mål i slutfasen ved Rasmus Harm, ligeledes efter en tæt affære.

Til morgendagens kamp er hele truppen klarmeldt og Mikkel Knudsen er efter 2 kampe på Serie 2 for første gang i foråret i spil til startopstillingen. Derimod må Århusianerne undvære den tidligere Varde spiller, Jesper Brinch, der er i karantæne.

Vardes trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Michael Rødgaard, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Morten Smidt, Daniel Eugster, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Kasper Køhlert, Jonas G. Hansen, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

10. April 2015 af Ejgil Gammelgaard