Optakt Varde IF Elite – Brabrand IF

Vardes 2. divisionshold spiller torsdag aften kl. 19.00 mod Brabrand på Sydbank Stadion, i forårets sidste kamp.

Kampens resultat har ikke den store betydning for nogen af holdene. Hjemmeholdet er rykket ud og slutter som nr. 16 og sidst, mens Brabrand kan avancere en enkelt plads i tabellen, hvor holdet forud for kampen er placeret som nr. 4 med 50 points. Holdets seneste kamp var mod FC Skanderborg, som sejrede med 3-1 på Idrætsanlægget i Brabrand. Med i truppen har Brabrand den tidligere Varde spiller Jesper Brinck, som har scoret 6 gange i sæsonen.

For hjemmeholdet gælder det om at revanchere sig for den tandløse indsats i sidste fredags opgør mod Middelfart, som endte med et nederlag på 6-0, samt tage et ærefuldt afsked med 2. division. For enkelte spillere bliver det også den sidste optræden i denne omgang på Sydbank Stadion. Emil Sørensen takker af efter et halvt år i klubben, Jakob Riber og Kristian Skov efter ét år, mens Jesper Lund og Morten Eggert begge har spillet adskillige sæsoner i klubben, men er væk i efteråret. 

Chefdtræner Jørn Bach håber da også at kunne slutte foråret af med en sejr. “Det er vel nærmest historisk, såfremt man kan gå gennem en halvsæson helt uden sejre, så det vil vi gøre alt for at undgå”.

Til kampen må Varde se bort fra Steffen Andersen, som er karantæneramt, mens Morten Gregersen er ramt af sygdom. Truppen har følgende udseende: Jonas Flindt Christensen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Kasper Køhlert, Martin Thomsen, Lennart Borgvardt, Jakob Riber, Kristian Skov, Jesper Lund, Jack Holt, Rasmus Harm, Morten Eggert, Simon Matras, Emil Sørensen og Brian Heller.       

 

19. Juni 2013 af Ejgil Gammelgaard