Optakt Varde IF – B1913

Torsdag kl. 15.00 møder Varde i grundspillets sidste hjemmekamp årstalklubben B1913 med de stolte traditioner. Før opgøret er de to hold placeret på en delt 5. plads med 24 points, men for fynboerne er der tale om den sidste kamp i grundspillet, mens Varde mangler en udekamp mod Kolding Boldklub, som er flyttet til onsdag den 19. Maj. 

Fynboerne har leveret en skuffende forårssæson, som kun har afstedkommet 7 points i de 9 spillede kampe efter 1 sejr, 4 uafgjorte samt 4 nederlag. Senest blev det til et stort nederlag på 6-0 i lokalopgøret mod Marienlyst.

B1913´s muligheder for at nå slutspillet om oprykning eksisterer derfor kun i teorien, mens Varde stadigvæk har en realistisk mulighed uden dog selv at kunne afgøre det, da OKS er 2 points foran på 4. pladsen med en kamp mere i hånden.

Cheftræner Søren Pallesen tror da også på muligheden, og er overbevist om, at afgørelsen først falder i forbindelse med afviklingen af de sidste kampe næste onsdag: “OKS har et vanskeligt program tilbage, og jeg tror på, at 6 points i de sidste 2 kampe er nok”, lyder det fra cheftræneren, som er i gang med sin sidste halvsæson i Varde IF.    

På skadesfronten lysner det lidt for Varde truppens vedkommende. Mikkel og Andreas Blåholm er begge stadigvæk ude med skader, men Kasper Køhlert og Mikkel Rohde er begge med i 18-mandstruppen, der er udtaget til kampen:

Truppen har følgende udseende: Lasse T. Kristiansen, Rasmus Bornhøft, Mads Bonnen, Kristoffer Sørensen, Peter Brix, Viktor Skovby, Lasse Holm, Peter “AG” Andersen, Mikkel Rohde, Niclas Holm, Jonas Alsted, Jesper “mc” Christiansen, Kasper Køhlert, Nikolaj Andreasen, Nicolaj Forst, Bogi Høgnason Eriksen, Søren Jelstrup og Jeppe Aarhus.

 

Den 12. Maj 2021 af Ejgil Gammelgaard