Optakt Varde IF – Aarhus Fremad

I sidste spillerunde inden vinterpausen møder Vardes DS-hold lørdag med kampstart kl. 15:00 på Sydbank Stadion Aarhus Fremad.  

Aarhusianerne kan som det eneste hold i puljen ikke rykke op, da der er tale om divisionsreserveholdet. Klubben adskiller sig fra de fleste andre divisionsklubber ved ikke at have nogle ungdomshold, U13-U19, men kun børne- og seniorfodbold. Da klubben imidlertid har til huse tæt på Universitetet behøver man ikke at tænke så meget på fødekæden, idet spillerne nærmest kommer af sig selv i forbindelse studiestart i Aarhus.

Af tidligere Varde spillere, som har tørnet ud for aarhusianerne kan nævnes Kasper Hjørngaard, Lennart Kruse, Søren Smedegaard, Simon Olesen, Martin Thomsen samt Jeppe Carstensen, som muligvis indgår i gæsternes trup til kampen.         

Som i de 4 foregående kampe er der også denne lørdag tale om en sekspoints-kamp for Vardes vedkommende, hvor udfaldet i høj grad vil være udslagsgivende for efterårets succesrate.    

Med en sejr vil Varde komme a points med aarhusianerne på en delt femteplads, mens holdet i tilfælde af et nederlag risikerer at overvintre under stregen i den tætte midter-/bundregion fra nr. 4 B1913 med 18 points og Hedensted og FC Sydvest begge med 11 points.

De seneste 2 opgør holdene i mellem er endt uafgjort. I nedrykningsspillet i Juni måned endte opgøret på Riisvangens Stadion 0-0, mens opgøret i Aarhus i efteråret sluttede 1-1. Der forventes da også en særdeles jævnbyrdig affære, hvor kampgejsten meget vel kan blive den afgørende faktor.   

De seneste 2 hjemmekampe har resulteret i 6 points efter ganske fremragende indsatser mod henholdsvis B1913 og FC Sydvest. Lad os krydse fingre for at trenden fortsætter, og at der kan sættes yderligere 3 points ind på kontoen.    

Desværre må Varde til kampen undvære midtbanespilleren Andreas Blåholm, som netop var blevet klar efter 3 ugers skadespause, men hvis lyskenskade igen brød op ved torsdagens træningspas. Derimod forventes det, at Simon Olesen er blevet sin skade kvit, efter at han måtte lade sig udskifte i pausen i sidste lørdags kamp mod Tarup/Paarup.   

Trænerstaben har udtaget følgende trup til kampen: Lasse T. Kristiansen, Mads Bonnén, Mathias van Beest, Victor Wagner, Peter Brix, Simon Olesen, Kasper Køhlert, Lasse Holm, Simon Matras, Mikkel Blåholm, Malthe Kilmark, Simon Jelstrup, Niclas Holm, Anders Lauridsen, Bogi Høgnason Eriksen, Rasmus Bornhøft og Søren Hermansen.

 

Den 5. November af Ejgil Gammelgaard