Optakt Varde – FC Sønderborg

I sæsonens 2. hjemmekamp møder Vardes DS-hold lørdag kl. 15.00 FC Sønderborg.

Sønderjyderne er placeret på 4. pladsen i tabellen med 25 points, men har tabt begge kampe i foråret. I forårspremieren blev det til et nederlag ude mod Taastrup FC på 5-3, mens holdet i sidste weekend løb ind i det første nederlag på hjemmebane, da kampen mod greve blev tabt med 3-2. Holdet synes således ikke helt på samme niveau som i efteråret, hvor Varde tabte kampen i Sønderborg med 4-1.

For hjemmeholdet derimod, gælder det om at fortsætte den gode stime, hvor de første 2 kampe har resulteret i 6 points på kontoen, og i tabellen er holdet rykket i den bedste halvdel på en 7. plads. Cheftræner Søren Pallesen betragter dog lørdagens kamp som den hidtil sværeste. “Sønderjyderne ligger rigtig dårligt til os, da det er et fysisk meget stærkt hold og det er ikke lige vores kop te. Til gengæld er der stor optimisme i truppen, og spillerne er langt fra mætte”, lyder det optimistisk.

For 3. kamp i træk kan Varde stille med den samme startformation, hvilket glæder cheftrænere. “Det har jeg ikke prøvet før i mine 2½ år i Varde, og det skaber helt naturligt en større kontinuitet og øger selvtilliden hos spillerne”.

Til kampen stiller Varde med følgende trup: Sune Nissen, Daniel Kristiansen, Kristoffer Sørensen, Nicolaj Andreasen, Joachim Puggaard, Morten Smidt, Dogan Özcelik, Mikkel Knudsen, Lasse Holm, Niclas Holm, Daniel Eugster, Thomas Kirkegaard Jensen, Buster Kirchner og Mathias Backs.

 

8. April 2016 af Ejgil Gammelgaard