Optakt Varde – BSV

Onsdag aften kl. 19.00 spiller Vardes 2. divisionshold den udsatte kamp mod Søllerød-Vedbæk. Kampen der spilles på Sydbank Stadion er således holdets 4. kamp på blot 12 dage i et komprimeret forårsprogram.

Gæsterne har hidtil hentet 4 points i forårets 4 kampe og indtager pladsen lige over stregen med 19 points, mens Varde stadigvæk ligger næstsidst med 14 points, hvor forårets 4 kampe kun har udmøntet sig i 2 points.  

Et kig i tabellen fortæller derfor med al tydelighed at betydningen af onsdagens kamp ikke kan overvurderes. Skal hjemmeholdet bevare håbet om at klare frisag uden eventuelle play-off kampe er det nødvendigt med en hjemmesejr. En sejr til BSV vil modsat betyde, at gabet op til fjerdesidstepladsen bliver på hele 22 points, og selv om der efter kampen fortsat vil være 30 points at spille om, er det nok kun de allerstørste optimister, der fortsat vil tro på en direkte overlevelse.

Holdet skal derfor op i et betydeligt højere gear end det var tilfældet i første halvleg i lørdagens kamp mod Otterup, og forsøge at finde takterne frem fra sidste onsdags kamp mod Kjellerup, hvor ikke mindst de første 45 minutter var en fornøjelse at følge. Sydbank Stadion skulle gerne igen gøres til et uindtageligt fort som i sidste sæson, ligesom vi skal blive i stand til at holde nullet. 

Desværre begynder de tætmaskede program også at sætte sine spor i truppen. Til kampen må hjemmeholdet se bort fra Steffen Andersen og Rasmus Lindhardt, mens Emil Sørensen er tvivlsom. Endvidere er holdet uden Jakob Riber, som er karantæneramt. Der er derfor genvalg i truppen til de to unge U-19 spillere, Simon Matras og Jeppe Carstensen, som virkelig har formået at vokse med opgaverne.     

Gæsterne må undvære topscorer Mads Thomsen, som ligeledes er karantæneramt efter sin udvisning i sidste weekends 1-1 opgør mod Næsby.

Vardes trup: André Christiansen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgren, Kristoffer Sørensen, Kasper Køhlert, Niklas Fyhn, Fiton Durguti, Martin Thomsen, Kristian Skov, Jesper Lund, Rasmus Harm, Jack Holt, Morten Eggert Nielsen, Simon Matras, Jonas Flindt Christensen og Emil Sørensen.

 

29.4 2013 af Ejgil Gammelgaard