Optakt Varde – B1909

I forårets sidste hjemmekamp møder Varde med kampstart lørdag kl. 15.00 formstærke B1919.

I sidste spillerunde slog fynboerne rækkens nr. 1 Tarup-Paarup med 2-1, og der er nu lagt op til et spændende opløb mellem Taarup-Paarup og Oure FA om oprykning til 2. division. Begge hold har før de sidste to spillerunder 51 points og Tarup-Paarup fører kun rækken fordi holdet har en målscore der er 3 mål bedre end Oure FA´s.

B1909 har med 45 points et enkelt point mere end Varde og med 6 points op til Tarup-Paarup og Oure FA har holdet en teoretisk mulighed for at snuppe førstepladsen. Det kræver dog at begge tophold taber de resterende 2 kampe og B1909 vinder sine to sidste, samtidig med at der skal hentes minimum 23 mål på Tarup-Paarup. Det virker ikke realistisk.

Til gengæld er kampen en direkte duel om 3. pladsen. De to hold er klart de mest formstærke hold i foråret. Gæsterne har hentet 24 points og har en målscore på 21-14 for de 11 spillede kampe, mens hjemmeholdet har hentet 28 points og en målscore på 31-11. Der er således lagt op til et særdeles spændende opgør.

Den omvendte kamp i Odense i April endte med en Varde sejr på 3-2 efter et tæt opgør.

Hjemmeholdet har længe haft et mål om at ende som forårets hold i rækken og med et forspring på 4 points til B1909 vil uafgjort i dagens kamp indfri dette mål. Ifølge cheftræner Søren Pallesen rækker ambitionerne dog også til at slutte som nr. 3 i puljen: ”Vi går ubetinget efter sejren, således at vi selv har muligheden for at afgøre duellen om 3. pladsen i sidste spillerunde, hvor vi skal en tur til Oure, mens odensianerne møder VSK Aarhus, som er rykket ud af DS som følge af 2. divisionsholdets nedrykning”.

Til kampen må Varde undvære Joachim Puggaard, som med advarslen i sidste spillerunde er karantæneramt, samt Nicolai Forst, der har meldt fra af private årsager. Til gengæld vender Kristoffer Sørensen tilbage, ligesom der er genvalg til truppen af U19 spilleren Viktor Hallum og Jakob Stoltenberg. Ny i truppen er Marcus Selmer Steffensen.

Jakob Andreasen er stadigvæk ude med en skade, mens Rasmus ”mc” Christiansen først i torsdags igen var klar til turneringsfodbold for serie 2, efter skaden han pådrog sig ved scoringen til 3-1 i det sidste indbyrdes opgør mod B1909.

Kom ud på Sydbank Stadion i morgen og gå ikke glip af rigtig god fodboldoplevelse.

Vardes trup: Sune Nissen, Simon Jelstrup, Kristoffer Sørensen, Bogi Høgnason Eriksen, Nicolaj Andreasen, Mikkel Rohde, Mikkel Knudsen, Lasse Holm, Niclas Holm, Mathias Backs, Kenneth Lund, Victor Hallum, Jakob Stoltenberg og Markus Selmer Steffensen.

 

Den 8. Juni 2018 af Ejgil Gammelgaard