Optakt Varde IF Elite – Aarup Boldklub

Anfører Rasmus Jessen spiller sin kamp nr. 150 for Varde

I forårets 3. hjemmekamp møder Varde IF Elite lørdag kl. 15.00 Aarup Boldklub på Sydbank Stadion. Mens Hjemmeholdet er placeret på en komfortabel 3. plads i tabellen, er oprykkerne fra det midtfynske placeret på næstsidstepladsen med 7 points op til Otterup, der ligger lige over stregen. Det er således top mod bund der mødes, men med efterårets 4-4 kamp i erindring og Aarups sejr over Thisted i sidste spillerunde, er der lagt op til en underholdende og spændende kamp.

Aarup er et mandskab uden de kendte profiler, men det skal man dog ikke lade sig narre af. Holdet styres af den tidligere landsholdsspiller Carsten Hemmingsen, der i sin aktive karriere bl.a. spillede for OB, FCK, Vejle Boldklub og AGF. Carsten Hemmingsen var i sin aktive karriere kendt som en hårdtarbejdende og kompromisløs defensiv midtbanespiller, og hård fight er også kendetegnende for Aarup-holdet.      

Derudover har man flere stærke offensive spillere, som Varde-holdet stiftede bekendtskab med i efterårets kamp. Det gælder den lynhurtige kantspiller Simon West, Benjamin Tempelaars samt Anders Madsen. Sidstnævnte nettede to gange i kampen i Aarup, mens Simon West scorede en enkelt gang. På midtbanen har man i vinterpausen fået tilgang af Alexander Genz, som kommer med divisionserfaring fra Kolding FC og Middelfart. Endelig har holdet en stabil sidste skanse i form af målmanden Jacob Røn.

Hjemmeholdet kommer med en frisk 3-0 sejr i bagagen fra udekampen mod Otterup, og har foreløbig skrabet 8 points sammen i forårets 4 kampe. Fynboerne blev fuldstændig holdt fra fadet i denne kamp, hvor Varde IF Elite afgjorde kampen med 3 flotte scoringer indenfor 8 minutter i slutningen af 1. halvleg og starten af 2. halvleg.

Cheftræner Jørn Bach vil da heller ikke løbe fra favoritværdigheden i dagens kamp, men er helt på det rene med, at det bliver en svær kamp, og langt fra en ”walk over”. ”Med sejren over Thisted har fynboerne helt sikkert fået fornyet tro på overlevelse, og kampen i Aarup i efteråret viste med al tydelighed, at de letbenede angribere skal holdes i kort snor, ellers kan det nemt gå galt. Jeg er dog ganske sikker på, at forsvaret vil revanchere sig for denne off day, og kan Morten Smidt finde netmaskerne, som han gjorde sidst mod Aarup skal der være 3 points på kontoen, hvilket vi da også ubetinget går efter”.    

Hjemmeholdet stiller med samme trup, som gjorde det så fortræffeligt i Otterup, dog overtages målmandsreservetjansen denne gang af Goran Alikalfic.  Endvidere spiller anfører Rasmus Jessen sin kamp nr. 150 for Varde.

Hele truppen er som følger: Tommy Ladefoged, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Jesper Brinck, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Morten Smidt, Rene Deigaard, Casper Homann, Steffen Silberbauer, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen og Goran Alikalfic.  

20.4.2012 af Ejgil Gammelgaard