Optakt Tarup-Paarup – Varde

Varde møder lørdag Tarup-Paarup på udebane med kampstart kl. 13.00.

I tabellen ligger holdene side om side med hver 30 points, og mangler således kun ganske få points for at sikre en ny sæson i danmarksserien.

Fynboerne har haft et supergodt forår, hver det er blevet til 18 points for 8 kampe. Holdet har kun tabt til topholdene  Greve og KFUM BK, Roskilde mens det er blevet til 5-0 sejre over henholdsvis Kolding B og i sidste weekend Kalundborg. Det er således et formstærkt mandskab der venter Varde holdet.

Fynboerne må dog undvære rækkens topscorer med 17 mål Mathias Kristensen samt Kasper Madsen. der var så uheldig at brække ankelen i kampen mod Kalundborg.

Hos Varde er stort set alle klar med undtagelse af Mathias Backs. Cheftræner Søren Pallesen har derfor haft et positivt problem, hvor spillere skulle vælges fra modsat de seneste kampe, hvor hele truppen har været i brug. Kristoffer Sørensen og Daniel Kristiansen er tilbage fra karantæne, mens Lasse Holm er klar efter en skadespause.

Søren Pallesen betragter kampen som en særdeles vigtig én af slagsen: “Den skal vindes ved at være mere offensiv end i sidste weekends kamp mod Greve.  Vi har brugt meget energi på at forsvare os. Det skal vi selvfølgelig også stadigvæk gøre, men vi skal se mere af det offensive pil, hvor vi kæmper os til chancer, siger Søren Pallesen”.

Efter Pallesens mening, har holdet tidligere i sæsonen har været god til at spille sig til chancer, og det er disse værktøjer holdet igen skal finde frem.

Vardes trup: Mads Falk Knudsen, Kristoffer Sørensen, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Lasse Holm, Morten Smidt, Daniel Eugster, Niclas Holm, Emil Rindom Hansen, Daniel Kristiansen, Dogan Ôzcelik, Nicolaj Andreasen, Sune Nissen og Joachim Puggaard.

 

20. Maj 2016 af Ejgil Gammelgaard