Optakt Tarup-Paarup – Varde IF Elite

Lørdag kl. 13.00 mødes Tarup-Paarup og Varde IF Elite i et topopgør på Home Tarup Park.

Kolding B fører rækken med 11 points for 6 kampe mens Tarup-Paarup og Varde har henholdsvis 9 og 8 points, begge for 5 kampe. Fynboerne kan derfor bringe sig alene i spidsen af rækken med en sejr, mens Varde med en sejr kan hente Kolding B på duksepladsen.

Cheftræner Søren Pallesen er dog ikke helt tilfreds, når der gøres status efter de første 5 kampe: ” Jeg synes ikke, det er lykkedes at finde idealopstillingen endnu. Det er ikke altid de bedste spillere, der udgør det bedste hold”, lyder det således.

Tarup-Paarup er det mest scorende hold i rækken, men samtidig et af de hold, der har indkasseret flest mål. Omvendt er Varde det mindst scorende hold, men samtidig det hold der har indkasseret færrest mål. Det er således to hold med forskellige indgangsvinkler til kampene. Cheftræner Søren har da også bebudet, at oplægget til kampen er at stå særdeles kompakt på egen banehalvdel og så slå til på omstillinger.

Hos Varde er Mikkel Knudsen tilbage efter overstået karantæne, Kenneth Lund og Niclas Holm er begge klar efter skader i sidste weekend, og endelig er Kasper Køhlert klar efter overstået sygdom. Derimod er Kristoffer Sørensen ikke blevet klar efter fodskaden han pådrog sig i kampen mod EfB, ligesom Lasse Holm også er ude med en skade.

Vardes trup: Sune Nissen, Jacob E. Hansen, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Kenneth Lund, Nicolaj Forst Jensen, Simon Jelstrup, Niclas Holm, Kasper Køhlert, Jakob Andreasen, Nicolaj Andreasen, Dogan Özcelik og Joachim Puggaard.

 

Den 8. September 2017 af Ejgil Gammelgaard